Despărțirea momentului în showbizul românesc! Dana Roba și Beni și-au spus „adio”: „Viața merge înainte și fără mine”

Valul noilor despărțiri din showbiz-ul românesc pare să crească pe zi ce trece! După ce mai multe cupluri celebre de la noi și-au spus „adio”, a venit momentul ca și Dana Roba să anunțe despărțirea de Beni, bărbatul care i-a fost alături și la bine, și la greu, mai ales după nenorocirea care aproape îi curmase acesteia viața. 

Dana Roba și Beni / foto: Social media
Dana Roba și Beni / foto: Social media

Dana Roba și Beni au format un cuplu vreme de mai bine de un an. Cei doi au început o relație la scurt timp după ce make-up artista aproape a fost ucisă de fostul soț, Daniel Balaciu, care a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap și a lăsat-o traumatizată pe viață. 

Dana Roba a fost cea care a anunțat despărțire 

Pe Facebook, acolo unde ține legătura cu fanii ei, make-up artista a postat o fotografie în care apare alături de Beni. A scris un mesaj prin care a anunțat că drumurile lor se despart, mulțumindu-i acestuia că i-a fost aproape mereu. 

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de un an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot. Viața merge înainte și fără mine” - a fost anunțul făcut de Dana Roba, printr-o postare pe Facebook. 

Postarea Danei Roba / foto: Facebook
Postarea Danei Roba / foto: Facebook

Dana Roba și Beni aveau planuri de nuntă 

Relația lor părea că se consolidează pe zi ce trece și că iubirea care i-a unit nu avea final. Din păcate, după un an de relație, plin de diverse experiențe, și după planuri frumoase de viitor, cei doi au mers pe drumuri separate. 

În trecut, Dana Roba mărturisea în exclusivitate pentru Click! faptul că Beni era bărbatul alături de care dorea să-și clădească o familie, să îmbrace rochia de mireasă și să devină, din nou, mamă.

„Indiferent de problemele și persoanele care vor fi împotriva noastră, clar, noi doi ne vom căsători! Nu mă interesează părerea nimănui! Tata până la urmă o să se obișnuiască cu Beni. O să îl invit, normal, pe tata la nuntă și o să vină. El mi-a zis că de ce nu am rămas împreună când aveam 17 ani și de ce suntem acum. I-am răspuns că așa a vrut Dumnezeu. Beni are trei copii și eu doi. În total avem cinci copii. Asta este, așa a vrut Dumnezeu!

Important este să îmi placă mie de el și când ți se pune pata pe o persoană nu ai ce să mai faci, nu te mai dă nimeni înapoi. Ne dorim și copii, normal. Nu știu câți, câți o să dea Dumnezeu, pot să fie încă cinci sau încă doi sau mai mulți de cinci. Eu cel mai bine mă pricep să fac copii frumoși și să machiez. Asta știu eu cel mai bine”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net