Motivul pentru care Mădălin Ionescu a plecat de la Antenă cu scandal în urmă cu 14 ani. De ce a revenit în cadrul trustului după atâta timp: „Nu am fost niciodată ranchiunos”

Ultima actualizare:

Mădălin Ionescu (54 de ani) se numără printre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Are o carieră longevivă în lumina reflectoarelor și un succes de neegalat. Deși s-a retras de la Antenă în urmă cu 14 ani, prezentatorul s-a întors și moderează o nouă emisiune în cadrul trustului.

Mădălin Ionescu, despre întoarcerea la Antena 1
Mădălin Ionescu, despre întoarcerea la Antena 1

„Am întâlnit o echipă managerială excelentă”

Mădălin Ionescu moderează în prezent emisiunea „Viața fără filtru”, difuzată la Antena Stars. În cadrul unui interviu, prezentatorul TV a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Antenă în urmă cu 14 ani, dar și ce l-a determinat să revină în cadrul trustului.

„Un telefon, o propunere, o ofertă și câteva întâlniri. Am întâlnit la Antena Stars o echipă managerială excelentă, cu viziuni comune legate de spectacolul TV. Nici eu nu m-am așteptat să fac acest pas atât de devreme după plecarea de la Metropola, dar am promis că voi reveni pentru un proiect de anvergură.

Ne dorim să venim cu abordări proprii, surprinzătoare, curajoase ale unor evenimente la zi sau mai vechi, cu povești inedite și cu perspective nebănuite asupra realității. Diferența constă în faptul că noi nu vom sta într-o redacție pentru a aștepta să se întâmple ceva, ci vom genera acel ceva…”, a declarat Mădălin Ionescu pentru Viva.

De ce a plecat de la Antenă cu 14 ani în urmă

De asemenea, Mădălin Ionescu a vorbit și despre plecarea sa de la Antenă în urmă cu 14 ani, care s-a încheiat cu scandal.

„Am plecat de la Antenă în calitate de lider de audiență și după ce am produs, cu toată modestia, o revoluție a genului tabloid în TV. „Acces Direct a fost prima emisiune zilnică de televiziune din România care a depășit o medie lunară de un milion de telespectatori! E adevărat că a fost un final bizar și nefiresc, dar nu am fost niciodată ranchiunos. Am privit doar înainte. La întoarcere, am găsit un trust și mai solid, cu succese de piață mari și incontenstabile. Antenele dau astăzi ora exactă pe piața media”, a mai spus prezentatorul pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net