Din 26 august, Mădălin Ionescu revine în televiziune, cu o emisiune zilnică, la Antena Stars! "Revin după 14 ani în trustul de presă la care am cunoscut un succes fulminant"

Ultima actualizare:

După o vacanță de o lună în sudul Franței, Italia și Slovenia, Mădălin Ionescu (53 de ani) revine cu forțe proaspete și cu o nouă emisiune.

Banner Mădălin Ionescu

Cât timp a stat departe "de sticlă", prezentatorul TV și-a expus viața pe rețelele de socializare, alături de soția lui, Cristina Șișcanu, și de familia lor, pentru că fac un adevărat reality show din toate deplasările lor și viața de zi cu zi în mediul online.

"Aşa s-au aliniat astrele"

Din 26 august, Mădălin Ionescu va apărea la Antena Stars, alături de care pregăteşte un format fresh, o emisiune ce va putea fi urmărită zilnic, de luni până vineri. “Viața fără filtru” se numește noua emisiune la cârma căreia va fi omul de televiziune cu state vechi.

„Am spus public că voi reveni în televiziune doar pentru un proiect de anvergură. De ce am ales Antena Stars? Pentru că aşa s-au aliniat astrele. În traducere, pentru că imediat după ce am fost contactat de echipa de conducere de aici, am constatat că avem o chimie reală, puternică şi viziuni foarte apropiate despre televiziune. Voi prezenta aici un show zilnic, de luni până vineri, un <supermarket tv>, un perimetru al contrastelor, al portretelor excepţionale şi al istoriilor senzaţionale. Mă întorc astfel în trustul în care am cunoscut un succes fulminant în urmă cu 15 ani cu emisiunea „Acces Direct”, hotărât să reiau seria succeselor cu o producţie care sper să devină rapid noua favorită a publicului!”, a declarat Mădălin Ionescu.

"Din 26 august voi prezența o emisiune zilnică, la “Antena Stars”. “Viața fără filtru” este un supermarket tv, în care sper să găsiți cu toții câte ceva care să vă fascineze.  Voi prezenta povești ieșite din comun ale unor  români mai puțin cunoscuți, dar și mărturisiri uluitoare ale celebrităților.  Eu și echipa nu vom ocoli nimic din ce este excepțional, inedit, realmente spectaculos!  Nu vor lipsi “Dosarele X” !  Vom fi printre românii din afară, dar ne vom întâlni și cu personalități internaționale. Am pregătit o mulțime de rubrici surprinzătoare care vor aborda într-o manieră fresh, ironică, amuzantă sau empatică realitățile  românești. Glorii mai vechi, staruri ale momentului, personalități politice și artistice vor apărea în ipostaze mai puțin obișnuite. Revin după 14 ani în trustul de presă la care am cunoscut un succes fulminant cu emisiunea “Acces Direct” și sper ca și  acum astrele să fie în favoarea acestei asocieri care stârnește deja atâta vâlvă! Sunt pregătit să vă surprind din nou. Alte detalii pe parcurs! Îmbrățișări!", a mai completat omul de televiziune.

Între timp, și soția lui, jurnalista Cristina Șișcanu a anunțat că a început și ea filmările pentru podcastul pe care îl are la Metropola TV, "După faptă și răsplată".

Are peste 20 de ani de experienţă

Cu peste 20 de ani experienţă pe piaţa media din România, Mădălin Ionescu le va aduce telespectatorilor „Viaţa fără filtru”, un format fresh, care va trata în cheie unică poveşti de viaţă spectaculoase şi realităţi româneşti de actualitate. Mădălin şi echipa sa vor explora contrastele, deopotrivă reuşitele şi căderile spectaculoase sau portrete excepţionale, care au inspirat şi continuă să inspire românii.

Pe lângă segmentele specifice, emisiunea va aborda o serie largă de subiecte, inclusiv interviuri speciale, evenimente sportive, ştiri mondene, evenimente culturale şi investigaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net