Nepoata lui Adi de la Vâlcea, supranumită Beyoncé de România, a făcut furori la Vocea României! Smiley a exclamat: „Mamă, ce apariție!”

29 septembrie 2024 8:29   PrimeTime

Săptămâna aceasta a adus pe scenă de la Vocea României o mulțime de voci neașteptate, care i-au făcut pe antrenori să-și întoarcă scaunele.

Roxana Dobrițoiu a fost una dintre surprizele serii. Ea l-a făcut pe Smiley să spună: “Mamă, ce apariție!”.

„Majoritatea membrilor din familia mea cântă, unchiul meu este Adi de la Vâlcea, sunt nepoata lui și sunt foarte mândră să spun asta!”, a mărturisit concurenta.

Povestea mea cu povestea unchiului meu, într-un fel, să știți că coincide. Pentru că unchiul meu nu este un simplu manelist, el cântă foarte, foarte frumos blues, de care este pasionat”.

 De asemenea, și Roxana este foarte pasionată de diferite genuri muzicale. Ea a absolvit Liceul de Arte “Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, apoi a urmat cursurile Conservatorului.

În prezent, Roxana Dobrițoiu cântă la evenimente și a ales să vină la Vocea României pentru că: 

„Este un mod de a fi văzută în adevăratul sens al cuvântului, adică unde pot să demonstrez cu adevărat talentul meu și nu un loc unde oamenii se uită la aparențe”.

„Am destul de mulți hateri"

Nepoata lui Adi de la Vâlcea a declarat că: “Tabloidele din țară m-au supranumit Beyoncé de România”. Astfel, Roxana a venit hotărâtă să demonstreze că-și merită titlul și a anticipat că va întoarce minimum 3 scaune.

Ea este prezentă și pe rețelele de socializare, având peste 100.000 de urmăritori pe TikTok. Însă, această expunere i-a adus și unele comentarii negative, despre care ea a afirmat: „Am destul de mulți hateri, și pentru ei am venit la Vocea României, pentru haterii mei de pe TikTok, pentru a le demonstra că bârfele lor n-au nicio valoare”.

Piesa pe care ea a ales să o cânte i-a surprins pe toți antrenorii. Roxana a reinterpretat în stilul propriu melodia „Made in Romania”, care a făcut înconjurul lumii vara aceasta, devenind virală, la mai mult de 10 ani de la lansare.

„Vocea lui Beyoncé de România” l-a făcut pe Smiley să se întoarcă, aducând-o astfel în echipa lui. El i-a spus că: “Mi se pare că trebuie să ai un pic de curaj, să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României”. 

Chiar dacă la prima vedere nu pare a exista nicio legătură între antrenorul de la Vocea României și melodia virală a lui Ionuț Cercel, Smiley a povestit cum piesa Mr. Originality, a trupei Simplu, produsă de el, a inspirat refrenul lui Ionuț Cercel. „E frumusețea propagării muzicii și a transformării ei”, a spus el.

Mai multe