O concurentă MasterChef către jurați: „Vreți să rămân în pielea goală?”

27 ianuarie 2022 20:08   PrimeTime

O  nouă ediție MasterChef, o nouă rundă de emoții în etapa confruntărilor. Concurenții au trecut prin probe de foc pentru a-și păstra șorțurile câștigate în preselecții.

În ediția difuzată joi seara, 27 ianuarie, cea de-a șasea din acest nou sezon, un duel interesant a avut loc între Constantin Neagu, Nely Cerna și Bogdan Mariș. Doamna de 69 de ani se simțea „în formă”, așa că a optat pentru un preparat simplu, dar de efect: piept de pui prăjit cu spanac și ou. Încă de la început, concurenta a uimit prin replicile ei: „Nu puteai să-ți dai seama ce este în cutie. M-am gândit că era un curcan viu”, a spus aceasta nedumerită de ce se putea afla sub cutia cu alimente.

De asemenea, ea le-a mărturisit juraților că o intimidează: „Numai când mă uit la dumneavoastră, mă apucă căldurile alea mari”. Chef Radu Dumitrescu a venit cu soluția salvatoare: „Doamna Nely, dacă vă este cald, vă putem lua șortul”, însă participanta i-a răspuns imediat: „Vreți să rămân în pielea goală?”. „Găina bătrână face ciorbă bună”, a spus unul dintre adversarii femeii.

Atunci când a fost anunțată de chef Radu că mai are doar 18 minute până să termine preparatul, Nely Cerna a spus hotărâtă: „Fac și copii în 18 minute”. În ciuda faptului că le-a stârnit juraților o stare de bine prin glumele făcute, doamna Nely nu a trecut în etapa următoare.

Ionuț Oancea, "băiatul mamei", a trecut mai departe cu un preparat spectaculos

O bătălie dură s-a dat între Cristina Bârsan, Elvis Tudorache și Ionuț Oancea pentru păstrarea șorțului MasterChef. Cel din urmă a pregătit o bibilică cu patacones (banane prăjite), preparat ce i-a asigurat șorțul inscripționat cu numele său.

Concurentul a fost copleșit de emoții, dar mai ales de faptul că mama sa nu a fost lângă el, așa cum s-a întâmplat la preselecții. „Mami! Mami! Mami!” a fost răspunsul său când chef Radu l-a întrebat „Cine ai fi vrut să fie aici să te ajute?”. De asemenea, participantul consideră că „prezența lui mami e destul” atunci când se simte tulburat. Tot el îi confirmă concluzia lui chef Radu Dumitrescu: „Deci tu ești mommy’s boy”.

Ionuț Oancea a fost cât se poate de surprins când a aflat că el a fost cel ales pentru a trece în următoarea etapă a celui mai dur concurs culinar din România. Acesta a simțit nevoia să întrebe de cinci ori „Serios?” pentru a se asigura că nu este nevoit să dea șorțul înapoi juraților. Extazul a fost cu atât mai mare cu cât Ionuț se îndrepta spre ieșirea din platou: „Mă duc să o sun pe mami!”, a exclamat el în al nouălea cer.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe