O fostă concurentă Eurovision, tachinată la Masterchef: ”Sper să cânți mai bine decât gătești”

13 ianuarie 2022 19:48   PrimeTime

Surprize în cea de-a doua ediție MasterChef, show-ul culinar care a revenit la PRO TV după o pauză de 2 ani. În fața juraților a venit o fostă concurentă la Eurovision. Miruna Mănescu este însă și fostă solistă în trupa-fenomen LaLa Band

Miruna Mănescu (33 de ani, cântăreață) este fostă concurentă Eurovision și s-a prezentat în fața chefilor de la MasterChef în a doua ediție a show-ului, difuzat joi seară, la PRO TV.

Pasiunea ce o poartă muzicii a fost foarte ușor vizibilă, întrucât aceasta a cântat pe toată durata probei de gătit. „De gătit în fața camerelor... nu o fac atât de des cum cânt, experiența pe scenă e mult mai mare”, a declarat aceasta, plină de emoții, în timp ce gătea o supă cremă de dovleac, asortată cu portocală și ton.

Miruna Mănescu a primit trei de "NU"

Cei trei experți în gastronomie au fost uimiți să afle că participanta a reprezentat Elveția la Eurovision, ediția din 2017, alături de trupa sa: Timebelle, o trupă de muzică elvețiano-română din Berna. În 2013, Miruna Mănescu a fost cooptată în trupa LaLa Band, după plecarea lui Liviu Teodorescu și a lui Bubu. Pe vremea aceea numele ei de scenă era cunoscuta drept Shaka Muv. Ea a mai colaborat pentru Eurovision cu compozitorul Mihai Alexandru

Din păcate, chefii de la MasterChef nu s-au lăsat impresionați de preparatul Mirunei Mănescu, considerat relativ simplu, așa că aceasta a primit 3 de „nu”. Și, evident, niciun șorț.

Chef Radu Dumitrescu a tachinat-o pe concurentă spunându-i „Sper să cânți mai bine decât gătești”. Miruna a cântat la cererea celor trei jurați, care s-au dovedit a fi mai mult decât impresionați de prestație, având în vedere vocea superbă a tinerei. „Continuă să gătești, că ai o voce minunată”, spune în glumă Chef Radu Dumitrescu la plecarea concurentei.

Mai multe