Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat? Ce surpriză a primit vedeta de la fostul soț

9 mai 2023 4:45   PrimeTime

Oana Roman și Marius Elisei au îngropat securea războiului? Asta indică ultimele mărturisiri făcute de vedetă, care a vorbit despre surpriza oferită de fostul soț, cu ocazia zilei sale de naștere.

Deși s-au despărțit recent, cu multă zarvă care a ținut ocupată primele pagini ale ziarelor, cei doi au dat dovadă de maturitate și au decis să aibă o relație decentă, mai ales de dragul fiicei lor, Isabela.

Cadoul primit de Oana Roman cu ocazia zilei de naștere. Cum a surprins-o fostul soț

În cadrul unei emisiunii în care a fost invitată, Oana Roman a făcut noi dezvăluiri în ceea ce privește relația de acum dintre ea și tatăl fiicei sale. Lucrurile s-au îmbunătățit vizibil, el fiindu-i aproape Isabelei. De asemenea, cu ocazia zilei de naștere a Oanei Roman, el i-a oferit un buchet de flori.

„Da, mi-a adus flori. (nr. Marius Elisei)”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul Antena Stars.

Mai mult decât atât, fiica celor doi a întâmpinat probleme de sănătate în ultimul timp, iar tatăl ei i-a fost aproape.

„A fost și la Isa (nr. Marius Elisei). Și acum, când a fost bolnavă, a stat și s-a ocupat. Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa. Mă bucur tare mult că au o relație apropiată”, a continuat vedeta.

Isabela, probleme de sănătate

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman povestea pe contul ei de Instagram faptul că Isabela a ajuns la spital, după ce s-a confruntat cu o infecție bacteriană.

,,Și toată relaxarea a luat sfârșit pentru că Isa a făcut iar febră… De data asta chiar nu înțeleg de ce! Are analizele bune, am fost la un control de rutină încă o dată săptămâna asta și totul era ok. După ce a fost la antrenament și în parc, pe la 5 au luat-o frisoanele și febra. E adevărat că a fost în excursie joi și mi-a spus că și-a dat geaca jos când s-a dat pe tiroliană. Asta e, stăm acasă!”, transmitea Oana Roman, în social media.

Mai multe