Pensionarul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita! La 85 de ani, a uluit o țară întreagă: „Nu mă las”

7 aprilie 2023 20:16   PrimeTime

Într-o nouă ediție Românii au telent un bătrânel de 85 de ani a ridicat întreg publicul în picioare reușind să impresioneze profund toată sala, inclusiv pe jurați.

La vârsta sa se laudă că încă știe să cânte cu aceeași măestrie ca în tinerețe. A deprins iubirea pentru muzică încă din copilărie, iar de atunci și până acum a învățat să cânte la nu mai puțin de patru instrumente tradiționale: fluier, caval, cimpoi și ocarină.

Domnul Jane, pe numele lui, se laudă ca a cântat de nenumărate ori în fața publicului numeros. Ba chiar talentul lui incredibil l-a adus și în fața telespectatorilor, având multe apariții televizate. Octogenarul se declara bucuros să cânte oriunde oamenii sunt dornici să îi asculte muzica. Mai mult decât atât, arta sa i-a adus și multe satisfacții în viață, ajungând astfel la această vârste să își continue pasiunea și același entuziasm și implicare.

Domnul Jane a mai spus că visul său cel mai mare este să ajungă într-o zi să cânte pe aceeași scenă cu ansamblul Doina Gorjului. Bătrânul spune că a venit la Românii au talent și cu dorința de a-i face pe oameni să își dea seama că indiferent de vârstă posibilitatea de a-i face pe oameni fericiți stă în puterea noastră.

Matei Jane: Sunt din comuna Stoicănești, județul Olt. Am 85 de ani!

Bobonete: Care este secretul?

Matei Jane: Am învățat de mic și nu mă las cât oi putea să suflu.

Bobonete: Dar matale, în viață, ai mai și băut, ai mai și fumat?

Matei Jane: Am băut ca ăla cinstit, nu ca bețivanul. Omul care bea și fumează, ăla nu face casă în viață. Eu am făcut, că nu am băut.

Andi Moisescu: Cu mândrele cum ați stat?

Matei Jane: La tinerețe? Păi am uitat! Acum, la bătrânețe, să nu mă întrebați. Lăsați-mă să cânt, că nu mai pot.

Andi: Aveți 4 de da, vrem să mergeți în etapa următoare. Vi-i oferim doar dacă promiteți că veniți.

Matei Jane: Vin, vin cu plăcere!

Mai multe