Ce soră frumoasă are Eugenia Nicolae ex „Romanii au talent”. N-ai să crezi ce a făcut pentru ea?

#Exclusiv Click!

După ce a participat în cadrul unor show-uri renumite precum, „Românii au talent", „Eurovision" sau „Vocea României", Eugenia Nicolae (30 de ani), s-a apucat serios de muzică, având de-a lungul timpului parte de colaborări speciale. În curând, artista va lansa o nouă piesă, iar videoclipul acesteia are în spate o poveste cât se poate de specială.

„Soarele & Luna”, noua piesă a Eugeniei Nicolae. Foto: captură Click!
„Soarele & Luna”, noua piesă a Eugeniei Nicolae. Foto: captură Click!

La finele lunii martie, Eugenia Nicolae a filmat videoclipul piesei „Soarele & Luna”, o melodie compusă cu gândul la sora ei. Aceasta din urmă era foarte dezamăgită din cauza faptului că, oricât ar fi căutat, nu reușea să-și găsească sufletul pereche. 

Eugenia Nicolae, interviu exclusiv despre sora ei

Într-un interviu acordat pentru Click!, Eugenia Nicolae a oferit mai multe amănunte atât despre sora sa, cât și despre noua piesă și noul videoclip ce vor fi lansate în curând.

Piesa noua are o poveste drăguță, este scrisă prin inspirația dată de sora mea și de povestea ei, în care cred că se vor regăsi foarte mulți oameni. Totul a pornit în urmă cu 1 an, după ce am vorbit cu ea la telefon, era destul de dezamăgită că nu își găsește sufletul pereche. Că tot iese cu băieți și parcă nu se leagă lucrurile. Are 27 de ani, e încă mică, dar părinții spun că ar trebui să se mărite, deja” a declarat Eugenia Nicolae pentru Click!.

Eugenia Nicolae, alături de sora sa, la filmările videoclipului „Soarele & Luna” / Foto:Click!
Eugenia Nicolae, alături de sora sa, la filmările videoclipului „Soarele & Luna” / Foto:Click!

După îndelungi căutări, sora Eugeniei Nicolae, a cunoscut fericirea. În prezent, tânăra este implicată într-o relație sentimentală și este mai fericită ca oricând. 

„Eu am 30 de ani. Ideea e că ea și-ar fi dorit să aibă o relație. Între timp, și-a și găsit-o. Să sperăm că e de bun augur. Acum e fericită, e iubită, e cum trebuie. Dar, atunci, nu se simțea atât de bine. E frumoasă, e și deșteaptă, trebuia să își găsească perechea aia țiplă. Am vorbit cu ea, atunci, și era, așa, destul de tristă”, ne-a mărturisit Eugenia Nicolae.

Sora Eugeniei Nicolae, motiv de inspirație pentru artistă

Ideea piesei a apărut în urma unei discuții telefonice pe care Eugenia Nicolae a avut-o cu a sa soră. Imediat după încheierea apelului, artista s-a așezat la pian și s-a apucat de compus. Gândul i-a zburat atât la surioara ei, cât și la persoanele ce nu au reușit să-și întâlnească sufletul pereche de-a lungul timpului. 

„După ce am terminat discuția, m-am pus la pian și mi-a venit ideea asta, cu soarele și luna, cu poveștile de dragoste care încă nu s-au împlinit, oamenii care încă nu s-au găsit. Știți că e legenda asta, cu soarele și luna. Iar această piesă este fix pentru oamenii care nu și-au găsit perechea. Să aibă speranță, că ei sunt acolo, prin lume, undeva. Ei se vor găsi, la un moment dat", a mai spus pentru Click!, Eugenia Nicolae.

Cu toate că piesa este despre ea, sora mai mică a cântăreței nu va apărea în videoclipul melodiei „Soarele & luna”. Motivul? Aceasta nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor.

Videoclipul, a cărui filmări au durat mai bine de șase ore, este realizat împreună cu Bogdan Dumitraș, fost concurent al emisiunii „Vocea României”. S-a muncit foarte mult la realizarea acestui material, iar cei implicați speră ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor.

„Nu o să apară sora mea în videoclip, ea vine doar la filmări. Este alături de mine. Ea nu vrea să fie o persoană publică, în primul rând. Facem videoclipul, îl filmăm alături de Bogdan Dumitraș, care este și „feat." -ul de pe piesă, artistul cu care am făcut această colaborare. El are o voce extraordinară și e finalist la „Vocea României". Un membru în Filarmonica Ploiești, un instrumentist și un vocalist extraordinar! Împreună vom apărea în videoclip. Vom crea o poveste. Sper să iasă așa cum ne dorim cu toții. De principiu, filmările durează timp de 6 ore, dar, de data aceasta, noi o să ne lungim mai tare, pentru că vrem să schimbăm mai multe decoruri. Este un videoclip la care se va munci foarte mult! Se vor schimba mai multe decoruri, mai multe ținute, așa că ne va prinde miezul nopții, probabil, pe platou", a povestit ea.

Ce planuri are de Paște?

Pentru că tot se apropie Sărbătorile Pascale, am fost curioși să aflăm ce planuri are artista pentru această perioadă din an. Dacă v-ați fi așteptat ca Eugenia Nicolae să plece într-o vacanță peste mări și țări, ei bine, nu. Aceasta va petrece Paștele alături de familie, la Slatina. 

„De Paște, o să fiu acasă, la Slatina. Tatăl meu face o super petrecere! Tatăl meu face petreceri de două ori pe an. Le organizează din banii lui, la care se distrează toți prietenii și tot neamul.

Eugenia Nicolae și soțul său / Foto: Arhivă personală
Eugenia Nicolae și soțul său / Foto: Arhivă personală

Și-a promis - cam după 55 de ani a început să apară dorință asta din partea lui-, să se distreze, de două ori pe an, așa cum vrea el. Cu muzică, cu proțap, cu băutură bună. Chiar se ține de treaba asta! Tatăl meu cântă și el. E tot în gașca cu muzicienii și îi place petrecerea, îi place gustarea bună, băutura bună, fină. Tata își dorește un moștenitor foarte mult! Ce să facem, o să vină la un moment dat și un moștenitor. El și-ar dori băiat, dar, acum...", a mărturisit Eugenia Nicolae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net