Eugenia Nicolae, de la «Românii au talent», a filmat videoclip pe câmp

Ultima actualizare:

Eugenia Nicolae, fosta concurență de la ,,Românii au talent" și ,,Eurovision", revine în atenția fanilor ei cu un videoclip special și o colaborare cu Rime, la piesa ,,Gura lumii". Artista trăiește și respiră muzică, iar pentru anul acesta a pregătit o mulțime de piese noi, compuse și interpretate de ea.

A început 2022 în forță, calificându-se la Selecția Națională Eurovision 2022 cu „Doina”, piesă compusă de artistă, iar acum vine cu o melodie nouă, inspirată de comentariile pe care le-a primit de la public de-a lungul timpului.

Citește și: Eugenia Nicolae de la «Românii au talent» are colecție de ii

Piesa «Gura Lumii» a pornit ca un îndemn către mine. A fost o perioadă în care fiecare observație a oamenilor din jur lăsa amprente asupra mea. Mai târziu, o dată cu expunerea media, a apărut și avalanșa de comentarii și mesaje primite în online. Treptat a trebuit să învăț cum să fac față, cum să trec peste hate-ul gratuit și chiar să înțeleg nevoile oamenilor care comentează răutăcios. Am simțit că sunt pe drumul cel bun și nu mă mai afectează gura lumii abia după momentul Eurovision.

La scurt timp am scris această piesă, a funcționat ca o terapie, un soi de balsam pentru sufletul meu, ca o mulțumire de sine. «Gura lumii» este un îndemn pentru toți oamenii de a renunța să facă lucruri de dragul lumii sau pentru a-i mulțumi pe alții, de a avea curajul să spună ,,nu” și de a-și păstra focusul pe visurile lor. Eu promit să ascult această piesă ori de câte ori mă pierd prin avalanșa de păreri sau atunci când ego-ul meu vorbește mai presus de ceea ce sunt eu cu adevărat.”, spune Eugenia Nicolae.

Citește și: Eugenia Nicolae, după experiența Eurovision: «A fost dezamagitoare»

Invitat în clip Tobi Ibitoye, ex Vocea României

Producția videoclipului «Gura lumii» a fost laborioasă. Ne-am dorit un clip fashion, cool, actual cu multe schimbări de ținute. La filmare am avut și 3 modele, oameni foarte talentați printre care și Tobi Ibitoye, o voce puternică, iar de curând și un foarte talentat actor.”

Am gândit tot acest clip alături de 3 designeri și alți 2 stiliști. Am muncit mult cu toții. Inițial au fost propuse 10 ținute pentru mine, din care am ales trei. Iar pentru ceilalți participanți la filmare au fost alese încă 3 schimbări de outfit. În videoclipul final nu se observă toată această muncă, nici nu au rămas toate cadrele, cu toate schimbările de outfit.", a mai dezvăluit Eugenia Nicolae.

Am creat împreună cu un atelier de pălării un accesoriu de cap special pentru videoclip. Pălăria se numește «gura lumii» și a fost făcută exact așa cum mi-am dorit, este unică și o voi păstra amintire în dulapul meu. Încerc să păstrez o tradiție. La fiecare videoclip am creat un accesoriu sau o piesă vestimentară unică pe care o păstrez acasă.”, a declarat artista. 

Ținute sexi în videoclip – ce părere are soțul Eugeniei despre ținutele ei?

„Unele ținute sunt într-adevăr mai sexi pentru că am filmat la mare și s-a integrat foarte bine acest stil. Îmi place să fiu sexi; de obicei mignionele au o oarecare senzualitate și eleganță în același timp. Soțul meu își dorește lângă el o femeie elegantă, care să emane feminitate prin toți porii.

Niciodată nu a fost contrariat de felul în care aleg să mă îmbrac, dimpotrivă mă îndeamnă mereu să aleg ținute captivante, colorate și de ce nu, chiar sexi. În viața de zi cu zi aleg, de cele mai multe ori, outfituri confortabile, sport, ușor de purtat. Dar pe scenă și la filmări îmi place să mă fac remarcată prin eleganță și feminitate!”

Noul single «Gura lumii» este realizat în colaborare cu artistul și prietenul său, Rime, alături de care artista lucrează constant în studio. Rime, pe numele său real Liviu Tănăsoiu, este și producătorul său muzical și cel care aude pentru prima dată ideile pieselor sale.

„«Gura lumii» este o piesă născută din adevăr. Părerea oamenilor, de cele mai multe ori, este subiectivă, bazată pe ego, frustrări, sau în raport cu relația pe care o au cu ei înșiși. Acesta este și motivul pentru care am învățat să avem mai degrabă încredere în ceea ce simțim noi. Ne dorim că mesajul piesei să ajungă la cât mai mulți oameni, mai ales la cei care au nevoie să aibă mai multă încredere în ei.

În ceea ce privește producția piesei, am căutat să îmbin influența din folclor a Eugeniei Nicolae cu zona afro-trap, creând astfel un sunet familiar și în același timp diferit. Videoclipul este filmat și regizat de Silviu Mîndroc, căruia îi mulțumim pentru implicare, idei și profesionalism.”, a spus Rime.

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită manierei creative prin care îmbină folclorul cu muzică pop. Vocea să inconfundabilă, ce transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya.

Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose și pregătește multe alte surprize.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net