Eugenia Nicolae, folclor modern de senzație la "Românii au talent". Povestea piesei care a ajuns ton de apel

Ultima actualizare:

    Eugenia a adus energia pe scenăfoto: PRO TV
Eugenia a adus energia pe scenăfoto: PRO TV

Un moment special difuzat luni, la "Românii au talent", i-a aparținut Eugeniei Nicolae, care a cântat pe scenă alături de elevii ei. Tânăra a povestit, în exclusivitate pentru Click!, despre experiența trăită la PRO TV, dar și cum piesa

După ce a partipat la "Vocea României", Eugenia Nicolae s-a prezentat cu o mare surpriză la "Românii au talent". Tânăra ne-a povestit, în exclusivitate, mai multe detalii. "Experiența <Românii au talent> m-a schimbat, mi-a readus speranța într-o perioadă atât de grea a industriei muzicale. Aveam nevoie să urc pe scenă, îmi era dor să cânt și mai presus de toate să prezint proiectul meu. Participarea la acest show mi-a dat încredere că sunt pe drumul cel bun, că toată munca își atinge menirea, aceea de a bucura oamenii, de a trezi emoții și stări. Am primit sute de mesaje. A fost copleșitoare acea bucurie. Să citesc cum oamenii au lăcrimat, s-au regăsit, le-am trezit amintiri și speranțe, și-au pus piesa ca ringtone la telefon sau o fredonează încontinuu, a fost extraordinar de mulțumitor. Până acum nu am trăit o mulțumire mai mare. Mă simt recunoscătoare și le mulțumesc celor de la <Românii au talent> pentru că fac să se întâmple astfel de lucruri".

Povestea piesei care a încântat juriul

"Piesa <Inima n-o mai răbdă> a fost scrisă din suflet, nu am avut nici un plan cu ea. Am citit un basm, am schițat câteva idei, m-am inspirat și din viața personală și din momentele în care se află familia mea în acea perioadă. Această piesă vorbește despre adevăratul scop al vieții. Cu ce rămâi din această viață? Aceasta este întrebarea care a generat ideea piesei. Cred că doar copiii știu să fie cu adevărat fericiți, iar noi poate ar trebui să ne mai inpirăm de la ei. Acesta este și motivul pentru care am ales să cânt refrenul alături de copii. Sunt prietenii și în același timp elevii mei. M-au ajutat să transmit mesajul piesei, să fie autentic, puternic", ne povestește Eugenia.

"Copiii îmi sunt foarte dragi, lucrăm împreună de mai bine de 2 ani. Facem muzică împreună, ne inspirăm și ajutăm reciproc, sunt un izvor nesecat de bucurie și poftă de viață. Iubesc muzica și ar face orice să fie cât mai aproape de ea. Pentru copii experiența <Românii au talent> a fost fantastică. Erau nerăbdători să vină la studio și să înregistreze, să ne întâlnim la repetiții și mai ales să între pe scenă. Am creat amintiri unice și frumoase odată cu această participare. I-am avut alături pe scenă pe prietenii și colegii cu care cânt de 4 ani de zile. Cezar și Anatol Cazanoi sunt muzicieni excepționali, stâlpi de bază ai folclorului românesc, care au o activitate prolifică și longevivă pe scenele muzicii românești și internaționale. Ei au adus în piesa <Inimă n-o mai răbda> autenticitatea folclorului românesc, frumusețea și bogăția lui. Am creat împreună o piesă care îmbină muzici vechi și noi pentru a fi ascultată de cât mai multe generații. Urmează să filmăm videoclipul acestei piese. Am scris un scenariu foarte interesant, care aduce copiii în lumină. Vrem să transmitem un mesaj și mai puternic. Sper că publicul să aprecieze ideea noastră și de ce nu, să îi pună puțin pe gânduri", a mai spus tânăra, exclusiv pentru Click!.


    Eugenia Nicolae, band-ul și eleviifoto: PRO TV
Eugenia Nicolae, band-ul și eleviifoto: PRO TV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net