Pepe, acuzații dure la adresa fostei soții: dependență de droguri și de substanțe interzise?! Mara Bănică rupe tăcerea! VIDEO

22 octombrie 2024 6:29   PrimeTime

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă ia o altă turnură. Cei doi foști soți au pornit un adevărat război, iar aseară, printr-o intervenție telefonică în emisiunea „Un show păcătos”, Raluca a venit cu o serie de dezvăluiri din fosta căsnicie, lansând diverse acuzații la adresa artistului. Enervat la culme, cântărețul și-a făcut apariția în platoul emisiunii de la Antena 1, în care a desființat-o pe mama fetițelor lui: a susținut că are filmulețe indecente cu Raluca Pastramă și totodată a afirmat că aceasta consuma substanțe interzise. Ce reacție a avut Mara Bănică în tot acest scandal. 

Jurnalista a postat pe rețelele de socializare un filmuleț prin prisma căruia a vorbit despre cum lucrurile au luat o altă întorsătură. Mai mult decât atât, Mara Bănică a venit și cu un sfat la adresa Ralucăi Pastramă. 

Mara Bănică: „A pornit de la un SMS pe care l-am primit de la Raluca Pastramă”

Pepe și-a făcut apariția neinvitat în platoul emisiunii de la Antena 1. Scos din sărite de dezvăluirile fostei soții, cântărețul nu s-a mai abținut și a lansat o serie gravă de acuzații la adresa ei. Pepe a apărut în platoul „Un show păcătos” și în timpul unei pauze publicitare a scos telefonul și a arătat mai multe imagini indecente în care susține că apare Raluca Pastramă.

„E foarte târziu în noapte și de multe ori mi se întâmplă să vin cu atâta adrenalină de la emisiunea „Un show păcătos”, încât să nu mă ia somnul. Asta este una dintre serile acelea, și este așa pentru că am avut o seară foarte grea din punct de vedere al conținutului. O seară în care nu trebuia să debuteze așa o emisiune care avea cu totul și cu totul alt desfășurător, dar lucrurile s-au precipitat. 

A pornit de la un SMS pe care l-am primit de la Raluca Pastramă. Aveam o știre scurtă, despre divorțul de Ibrahim, cel de-al doilea soț al ei, în care a fost martor Pepe. SMS-ul a schimbat complet emisiunea în seara asta și s-a ajuns la o serie de dezvăluiri care s-au finalizat cu sosirea intempestivă a lui Pepe în platou. Ne-a arătat niște imagini în pauza publicitară în care spune că Raluca s-ar droga și niște filmulețe din intimitatea ei, dacă ea este în acele imagini. 

Eu pe oamenii ăștia i-am cunoscut, am fost la nunta lor, la botezul copiilor, în casa lor atunci când erau un cuplu și m-a marcat foarte tare ce am văzut și ce s-a creat astăzi la „Un show păcătos”, și să spun public că îmi pare foarte rău în primul rând pentru copiii lor. Pentru că ea e mama lor, el e tatăl lor și peste ani de zile lucrurile astea rămân în memoria internetului. 

Nici nu știu dacă-i adevărat, dacă nu-i adevărat, dacă e de interpretat la fotografiile și filmele alea ceva. Aș ruga-o pe Raluca să cumpănească și să iasă public cumva, să spună ceva despre imaginile astea, să ne lămurească. Mi-aș dori mult să nu fie așa. Am trăit o seară șocantă.”, a declarat Mara Bănică, după emisiunea de la Antena 1. 

Ce acuzații i-a adus Pepe fostei sale soții 

În urma mai multor dezvăluiri făcute de Raluca Pastramă, Pepe a primit un mesaj din partea Marei Bănică prin care era rugat să răspundă acuzațiilor aduse de fosta sa soție. 

„Jur pe cuvântul meu dacă aș fi venit, dar am văzut că am fost drogat. Nu m-a deranjat, asta m-a făcut să vin. (...) Voi nu știu dacă puteți să pubilcați, eu vi le-am arătat. (...)”, a spus Pepe.

Dan Capatos a reacționat, spunând că imaginile de pe filmare sunt groaznice, și evidente, explicite, despre care Pepe spune că sunt depuse în instanță. 

„Sunt depuse în instanță. Nu am depus tot, ce a fost decent pentru instanță. Pe mine mă interesează consumul în casa în care vin copiii și te dai că ești această mamă. Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?”, a spus Pepe.

„Vă jur că nu săream din pat dacă nu eram eu acuzat. Tocmai pe mine? (...) Eu nu am fumat în viața mea țigări normale. Eu nu știu să trag în piept. (...) Vrei să îți dau aceleași farfurii din care se consumă cu aceleași farfurii cu care le-a servit dimineața micul dejun. Nu ai cum, e mult. (...) N-ai cum să zici că dormi cu nevasta mea în pat și ea era... pai ți l-am arătat pe Tibi. Dansa cu el sau ce făcea? (...) Eu am depus filmările în instanță și a depus și Ibrahim. A depus și ea contra lui Ibrahim, mai rele. Eu îmi protejez copiii, atâta tot. Cum crezi tu că în diminețile respective se ducea cu copiii la școală. (...)”, a spus Pepe la Un show păcătos.

„Filmarea poate fi povestită, și el o întreabă: ce ai, ești drogată, iar ea spune: puțin așa.”, a spus Dan Capatos.

Mai multe