Probleme la repetițiile pentru Eurovision. WRS, obligat să-și schimbe coregrafia

9 mai 2022 20:16   PrimeTime

Reprezentantul României, WRS a impresionat audiența la a două repetiție oficială pe scenă torineză a Eurovision Song Contest. Alături de echipa lui, românul a zguduit Arena Pala Olimpico pe ritmurile „Llamame”.

„Am primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a spus WRS.

Citește și: Eurovision 2022. Ce piesă va reprezenta România la Torino

Concurenţii ediţiei din acest an s-au lovit de o problemă tehnică: scena nu funcționează așa cum a fost proiectată. „Soarele” în jurul căruia a fost gândită întreaga construcție s-a blocat, iar această situație afectează show-urile participanților la concurs. Din această cauză, România, la fel ca alte țări, nu poate folosi la potențialul maxim grafica pregatită special pentru concurs. Spectacolul a fost modificat, după ce echipa TVR a avut şedinţe tehnice cu organizatorii.

WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a două semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala are loc sâmbătă, 14 mai și va fi difuzată în direct la TVR.

Duminică, a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2022. Delegațiile țărilor participante au defilat pe covorul turcoaz, ca-n vremurile bune, dinaintea pandemiei. La eveniment, WRS a purtat o cămașă decoltată cu vedere la tatuaje.

Vezi și: S-a lansat clipul piesei care reprezintă România la Eurovision

„Ceremonia a fost un veritabil tur de forță. Zeci de interviuri, sute de poze cu fanii, o mulțime de prieteni pe care i-am cunoscut în universal Eurovision, nimic nu a lipsit pentru ca acest eveniment să fie unul memorabil. Am început defilarea cu nori și ploaie, dar am terminat sub un soare arzător, o atmosferă de vis care m-a încărcat pozitiv pentru concurs”, a transmis el.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe