Romanița Iovan o desființează pe Catrinel Menghia! Creatoarea de modă și-a bătut joc de fizicul modelului

3 aprilie 2022 8:10   PrimeTime
Ultima actualizare:

Romanița Iovan, 57 de ani, a jignit-o pe Catrinel Menghia, fără nicio reținere, la emisiunea ,,Poliția Modei". Creatoarea de modă nu s-a abținut să facă o remarcă dură la adresa fizicului celebrului fotomodel, iar momentul i-a uimit pe toți cei din platou.

Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, este cunoscută drept una dintre cele mai tranșante vedete din showbiz. Acest lucru a fost demonstrat și în cadrul emisiunii ,,Poliția Modei", unde creatoarea a desființat-o pe Catrinel Menghia și a jignit-o pentru fizicul ei admirat la nivel internațional. 

Citește și Romanița Iovan, în cel mai decoltat costum de baie, la 57 de ani! Ce nebunie a făcut în Turcia

Creatoarea de modă a fost supusă unui mic test la rubrica ,,Te cunosc după hăinuțe!”, în care a trebuit să recunoască o celebritate, după felul în care este îmbrăcată de jos în sus. 

În momentul în care, pe ecran au fost arătate, de la genunchi în jos, picioarele fotomodelului Catrinel Menghia, Romanița Iovan a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta. 

Deși Catrinel purta în imagine o pereche de pantofi de damă, iar Iulia Albu a afirmat că este cu siguranță vorba de o femeie, Romanița a avut o cu totul altă părere. 

Se pare că picioarele tonifiate ale modelului internațional, au făcut pe Romanița Iovan să declare cu vehemență că este vorba de un bărbat.

Cred că e bărbat, pe bune! Deci așa picior ... asta e picior de bărbat. Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic. (...) Dacă este fată, are niște picioare foarte bine lucrate”, a afirmat Romanița Iovan, la Poliția Modei.

Reacția Romaniței Iovan după ce și-a dat seama că a insultat-o pe Catrinel Menghia

În momentul în care i s-a dezvăluit Romaniței Iovan că este de fapt vorba de Catrinel Menghia, unul dintre cele mai de succes modele de talie internațională, creatoarea de modă a încercat să repare cât de cât situația. 

Citește și Romanița Iovan nu are liniște la 8 ani de la moartea lui Adrian Iovan: «Albert dormea cu ideea că tatăl lui este în viață»

Totuși, Romanița Iovan nu și-a cerut scuze pentru gafa comisă și a dat vina pe pantofii purtați de Catrinel, care, în opinia creatoarei de modă, făceau picioarele modelului să arate ca ale unui bărbat. 

Catrinel, să nu-ți mai pui ăia în picioare”, a menționat în final Romanița Iovan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe