Roxana Dobre, dezvăluiri-șoc despre Florin Salam: „Nu îi place să stea doar cu o domnișoară”

26 ianuarie 2024 13:46   PrimeTime

Roxana Dobre, ca de fiecare dată, îi este sprijin lui Florin Salam, mai ales după scandalul în care a fost implicat manelistul cu dama de companie. Soția celebrului cântăreț a fost invitată în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, „Te ascult”, și a făcut mai multe dezvăluiri, inclusiv despre căsnicia ei cu Florin Salam.

Florin Salam se numără printre cei mai valoroși artiști din România, astfel că este foarte căutat pentru a cânta la diverse evenimente mari. Însă, printre admiratorii artistului se numără și foarte multe femei, care sunt extrem de entuziasmate să-l vadă. Recent, manelistul s-a trezit în centrul unul scandal, după ce o tânără, damă de companie, a depus plângere la poliție susținând că a fost bătută de artist pe 1 ianuarie, în camera unui hotel. El respinge acuzațiile și spune că este o înscenare, singura femeie care contează cu adevărat în viața lui este Roxana Dobre.

De altfel, la rândul său, soția manelistului a recunoscut că știe că ea este singura pe care o iubește și nu este îngrijorată că soțul ei și-ar petrece timpul cu alte femei, după ce își termină prestațiile artistice.

Roxana Dobre: „Grija mea e să nu i se întâmple ceva”

Toată lumea mă întreabă dacă sunt geloasă pe soțul meu, nu te cerți cu el când nu vine acasă, când e înconjurat de atâtea femei? Nu, grija mea atunci când nu vine soțul acasă este să nu pățească ceva. Asta este singura mea grijă pe care o am și care mă trezește din somn câteodată, când zic «wow, cât e ceasul, de ce nu a venit, a terminat programul și de ce nu a venit, ce o fi cu el?».

Asta e singura mea grijă, nicidecum că soțul meu ar sta după eveniment cu o domnișoară. Dar soțului meu nu îi place să stea doar cu o domnișoară, îi place să stea cu mai multe și nu e grija mea asta. Grija mea e să nu i se întâmple ceva, pentru că știu că soțul meu este înconjurat, din păcate pentru el, pentru că este un om atât de sufletist, care a făcut atât de multe lucruri frumoase pentru așa zișii prieteni și oamenii din jurul lui, câți a ajutat și câți ajută în continuare, atunci când stă la un pahar, de oameni care, atunci când întoarce capul, mi-e frică să nu-i pună ceva în pahar.

Asta este grija mea, nu grija altor prostii. Pentru că suntem mari, nu ne mai certăm din lucruri minore”, a spus Roxana Dobre, în podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Mai multe