Scandal la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade, înjurat și jignit în ultimul hal de Bia Khalifa. Cuvintele sunt greu de reprodus

11 septembrie 2022 18:46   PrimeTime
Ultima actualizare:

Cornel Palade și Bia Khalifa nu se mai înțeleg în junglă, s-au certat la cuțite, iar discuțiile dintre cei doi i-au îngrijorat până și pe ceilalți concurenți. Lidia Buble, dar și alții au intervenit pentru a stinge conflictul dintre actor și celebra influenceră de pe OnlyFans.

Bia Khalifa a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa lui Cornel Palade

Mai jos aveți video din timpul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, căci ne este greu să reproducem dialogul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa, care s-au certat în ultimul hal. Iar când zicem în ultimul hal chiar nu este o exagerare.

Redăm fragmente din conversația celor doi, însă partea mai urâtă a dialogului concurenților „Sunt celebru, scoate-mă de aici” vă invităm să o vedeți, mai degrabă, în video.

„Du-te-n .... Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos.”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade.

„Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă.”, i-a răspuns actorul. Discuțiile nu s-au oprit aici, iar Lidia Buble a intervenit. „Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.”, a spus Lidia Buble.

De la apropieri pătimașe la o ceartă zdravănă a fost doar un pas!

Cuprinși de dorul celor de acasă, dar și din cauza greului din junglă, Bia Khalifa și Cornel Palade s-au îmbrățișat și și-au spus cuvinte duioase, în cadrul show-ului de la Pro TV.

Totul s-a întâmplat într-o altă ediție, bineînțeles, însă conversația lor a fost una care a rămas în memoria emisiunii.

„Eu sunt o persoană plină de ură, nu am nevoie de o îmbrățișare.”, zicea Bia, la care Cornel Palade i-a răspuns că sigur vrea să fie luată în brațe. „Mai taci din gură! Ești disperată după o îmbrățișare.”

După care, Bia Khalifa a cedat: „Vino și cuprinde-mă! Dă-mi ceea ce vreau! M-a cuprins daddy (n.red tăticul).”, la care actorul a răspuns: „Mânca-i-aș gura ei de fată, păpușă de fată!”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe