Scandal penibil la Survivor! Două concurente se acuză între ele că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă: „Tu crezi că eu port chiloții tăi?”

13 martie 2023 8:47   PrimeTime
Ultima actualizare:

În această seară la Survivor România, un scandal penibil izbucnește între două concurente din tabăra Războinicilor. Acestea se acuză reciproc de faptul că și-au furat, una alteia, lenjeria intimă! Este vorba despre Lucianna și Alexandra Ciomag. 

Lucianna și Alexandra Ciomag, scandal pe... chiloți! 

Ziua și scandalul la Survivor România. Dacă până acum tabăra Faimoșilor era marcată de veșnicele certuri dintre concurenți, se pare că de această dată neplăcerile ajung și în echipa Războinicilor. 

Lucianna și Alexandra Ciomag ajung să ce certe, în această seară, din cauza lenjeriei intime. Alexandra Ciomag susține că și-a pierdut două perechi de chiloți și o acuză pe Lucianna că i-a luat și i-a băgat în sacul ei. 

Pe de altă parte, brazilianca susține că sunt ai ei, dar îi cedează Alexandrei Ciomag, pentru a stopa scandalul. Tabăra Războinicilor este marcată de acest scandal penibil dintre cele două concurente, iar colegii de echipă asistă, mirați, la conversația halucinantă dintre Lucianna și Alexandra Ciomag. 

Alexandra Ciomag: Luci, mai poți să te uiți o dată să vezi dacă ăia sunt ai tăi? Azi dimineață când m-am trezit, brusc, văd o pereche de lenjerie intimă. Unii dintre ei semănau cu ai mei. Am văzut că ea avea 5 perechi, mie îmi lipseau două.

Lucianna: Tu poți să vorbești fără să mă ataci? A fost ridicol, penibil. A făcut atâta gălăgie pentru chiloți.

Alexandra Ciomag: Mi s-a mai întâmplat acest lucru, să mi se fure ceva, tot ea... dar am trecut peste. Acel lucru furat a fost pătura. Dar s-a ajuns la lenjerie.

Lucianna: „Ce exemplu dau eu la copiii mei?”

Lucianna: Nu, astea sunt ale mele!

Alexandra Ciomag: Poți să mi le arăți, te rog?

Lucianna: Tu chiar crezi că eu aș purta chiloții tăi?

Alexandra Ciomag: Eu de dimineață m-am trezit și văd că chiloții ăia sunt ca ai mei. Hopaaa! Ia uite! O pereche era a mea, ia mai uită-te!

Lucianna: Ce exemplu dau eu la copiii mei? Eu prefer liniștea, decât dreptatea.

Alexandra Ciomag: Avem 3 perechi de chiloți, tu de unde ai 5. Le dai un exemplu prost fetelor tale, să fure. Totul până la lenjeria intimă. Îmi pare rău.

Lucianna: A făcut spectacol, ce să facem...sper că e fericită și cu chiloții mei. Sper să-i poarte și să-i spele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe