Zannidache, transformare-șoc! Cum a ajuns să arate la 2 ani de la „Survivor România”. „Nu există să-mi doresc ceva și să nu se întâmple!”

Zannidache (25 de ani) trece printr-o transformare uluitoare! Tânărul a ales să aibă un stil de viață sănătos așa că a decis să meargă periodic la sală unde s-au produs rapid schimbări majore în ceea ce privește aspectul său fizic, lucru care i-a surprins și pe fanii lui de pe conturile sale de socializare.

Zannidache a cucerit publicul „Survivor România” în 2021 când a și câștigat titlul de „Supraviețuitorul” și marele premiu de 50.000 de euro. Sinceritatea lui i-a adus admiratori, dar și mulți dușmani, reușind să stârnească în jurul lui multe reacții adverse după ce le-a spus multor colegi de breaslă exact ce gândește despre ei. 

 „Tanc te-ai făcut, frățiorule”

Ei bine, după terminarea competiției, viața simpaticului Zanni s-a schimbat radical, deoarece vedeta și-a cumpărat propria lui locuință, mașină, iar aspectul său fizic a devenit o prioritate pentru el. Dacă în urmă cu câțiva ani, Zanni de-abia cântărea 50 de kilograme, acum acesta este total schimbat. În doar câteva luni, a făcut un spate de culturist, brandul s-a dublat și totul datorită faptului că merge periodic la sala de sport și a ales să apeleze și la anumite suplimente nutritive care îl ajută să îi crească masa musculară.

Mândru de felul în care arată în prezent, Zannidache își postează perioadic imagini pe conturile sale de socializare și le arată fanilor ce trup bine definit are.

„Nu există să-mi doresc ceva și să nu se întâmple. Nu există!”, a fost mesajul lui Zanni pentru fanii săi la una dintre fotografiile postate. De asemenea, nici internauții nu stau prea mult pe gânduri și reacționează:

„Bengos mai ești campionule”, „Tanc te-ai făcut, frățiorule”, „Tu ești Tu! Universul a știut ce face când te-a trimis”, „Cel mai frumos și ambițios om pe care l-am cunosc…tu ești Zannidache”.

Zannidache, copilărie grea

Nu toată lumea știe că simpaticul și ambițiosul Zanni, a trăit, în copilărie, într-un orfelinat și într-un cămin de bătrâni, unde a avut un trai destul de chinuit înainte să cunoască celebritatea și să își permită acum cam orice din punct de vedere financiar.

  „În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (…) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit. Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie.  Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv.

Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumează. E grav. Prima dată am spus într-un parc cuvântul prost, când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și de frică m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, povestea Zanni.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net