Schimbarea importantă pe care o face Netflix la insistențele lui Pete Davidson. Va afecta pe toată lumea

6 aprilie 2022 7:48   PrimeTime
Ultima actualizare:

După ce starul Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian, s-a plâns că filmele durează prea mult, Netflix a făcut o modificare importantă, care va fi pe placul a actorului, dar care va afecta pe toată lumea, inclusiv pe români.

Platforma Neflix a introdus o nouă categorie de filme care se potrivesc definiției lui Davidson de ,,film scurt", adică o peliculă care nu durează mai mult de o oră și 40 de minute. 

Netflix a inclus în noua categorie o serie de filme, care nu depășesc o oră și 40 de minute. Printre producții se numără, franciza Scary Movie, comedia „Zoolander” și drama „Stand By Me”, printre alte opțiuni.

Citește și Ce surpriză a primit Kim Kardashian de la fosta logodnică a lui Pete Davidson?

În pledoaria sa pentru ,,filme scurte", Davidson a criticat durata de rulare a unor filme precum „The Batman”, care a durat aproape trei ore, la fel ca recent nominalizatul pentru cel mai bun film „Drive My Car”. „Spider-Man: No Way Home” a durat aproape două ore și jumătate, la fel ca și remake-ul din 2021 a filmului „West Side Story”, notează CNN.

În mod ironic, chiar Pete Davidson a jucat într-un film semi-autobiografic „The King of Staten Island”, care a durat peste două ore, fapt recunoscut și actor însuși.

Pete Davidson a fost hărțuit din cauza relației cu Kim Kardashian

Pete Davidson care și-a început cariera în 2014, în show-ul de comedie Saturday Night Live. În ceea ce privește viața personală, Pete Davidson a fost logodit cu Ariana Grande, iar cei doi au fost pe punctul de a se căsători, dar s-au despărțit subit. 

Citește și Kanye West, atac furibund la adresa lui Pete Davidson. Val de jigniri pentru noul iubit al lui Kim Kardashian

Actorul Pete Davidson a devenit extrem de mediatizat datorită relației sale cu Kim Kardashian, fosta soție a lui Kanye West. Raperul l-a ridiculizat în repetate rânduri pe Pete Davidson și l-a hărțuit atât pe el cât și pe Kim, pe rețelele de socializare. Din acest motiv, contul de Instagram al lui Kanye a fost temporar suspendat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe