Schimbări de ultimă oră la Eurovision. Dan Bălan nu mai poate prezenta emisiunea. Ce a pățit solistul, în Ucraina

4 martie 2022 11:43   PrimeTime
Ultima actualizare:

Dan Bălan, fostul membru al formației O-zone, a fost prins în războiul din Ucraina și se află în posibilitatea de a reveni în România pentru a prezenta finala națională Eurovision din data de cinci martie. Atunci când a început războiul, Dan Bălan se afla în Kiev și filma pentru Vocea Ucrainei. Zborurile s-au anulat, iar solistul nu își poate onora contractul semnat cu TVR. 

Cea care a oferit amănunte despre situația în care se află Dan Bălan a fost Iuliana Marciuc, cea care este manager de proiect al selecției naționale Eurovision. Ea a dezvăluit că a încercat să îl contacteze pe Dan Bălan după declanșarea războiului, însă nu putut vorbi direct cu solistul, ci doar cu reprezentanții acestuia. 

"Dan Bălan a încercat să iasă din ţară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate.

După două zile de încercări eşuate de a ieşi din ţară, ne-a anunţat cu regret că nu mai poate participa la selecţia finală din România", a declarat Iuliana Maricuc, potrivit Paginademedia.ro.

Arsenie Todiraș, cuvinte dure la adresa lui Dan Bălan

Recent, Dan Bălan a fost atacat de fostul coleg de trupă, Arsenie Todiraș. Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Arsenie a participat la provocarea sosurilor iuți, iar atunci când a fost rugat să folosească trei cuvinte pentru a-l descrie pe fostul coleg, cuvintele pe care le-a ales au fost dintre cele mai dure. 

  „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos. Dacă îmi cereai mai multe defecte, mai spuneam, dar ai cerut trei. Mai avea", a declarat Arsenie. 

Trupa O Zone s-a bucurat de un succes formidabil între anii 1999-2005, iar melodiile cântate de cei trei membri au ajuns să fie cunoscute și în alte țări. După doar șase ani de activitate, formația s-a destrămat, iar cei trei care au format trupa au mers pe drumuri separate. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe