Noi informaţii despre Dan Bălan, blocat în Ucraina: «Cu toții suntem îngrijorați»

Ultima actualizare:

Fostul solist al trupei O-zone, Dan Bălan, este în continuare în Ucraina, unde este stabilit de ceva vreme. Radu Sîrbu, fostul lui coleg de scenă, a povestit că Dan este bine, dar nu a precizat dacă el a plecat din Kiev sau se află încă în capitala Ucrainei. 

Dan Bălan este în Ucraina foto: Instagram
Dan Bălan este în Ucraina foto: Instagram

Dan Bălan a fost prins în mijlocul războiului din Ucraina, unde stă de câţiva ani. În momentul în care ruşii au atacat ţara, solistul originar din Republica Moldova era la Kiev şi nu a putut părăsi spaţiul ucrainean. Din fericire, fostul lui coleg de trupă, Radu Sîrbu, a putut lua legătura cu el şi a dat asigurări că Dan este bine. Radu a recunoscut, încă, că este îngrijorat. El nu a precizat dacă Dan este încă la Kiev sau a reuşit să plece din capitala ucraineană. 

„Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!”, a declarat Radu Sîrbu, la Antena Stars. 

Părinţii lui Radu Sîrbu sunt la Chişinău

Radu Sîrbu, alături de Dan Bălan şi Arsenie Todiraş, pe când formau trupa O-zone
Radu Sîrbu, alături de Dan Bălan şi Arsenie Todiraş, pe când formau trupa O-zone

Fostul membru al trupei O-zone a povestit că şi părinţii lui se află la Chişinău, dar că sunt în afara oricărui pericol. Se aud, totuşi, explozii la distanţă şi sunt neliniştiţi. 

"Am familia în Moldova. Oamenii de acolo sunt solidari și s-au mobilizat extrem de repede să ajute refugiații. Pe lângă neliniște și compasiune, în Republica Moldova este pace acum și sper că așa va rămâne Părinții mei, care au auzit exploziile de la distanță, ei fiind în Chișinău, sunt la fel de îngrijorați ca toată lumea”, a mai spus Radu Sîrbu. 

Dan Bălan ar fi încercat să plece cu un avion din Kiev

Dan Bălan ar fi încercat să plece imediat din Kiev, după declanşarea atacului rus, joi (24 februarie). Solistul moldovean ar fi căutat un avion care să îl scoată din zona de conflict, dar nu a găsit niciunul, spaţiul aerian fiind închis. Nu se ştie dacă Dan Bălan a plecat cu o maşină din Kiev sau a găsit vreun adăpost în capitala ucraineană. El a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care face apel la pace şi se roagă pentru Ucraina, dar fără alte detalii. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net