Serialul care a făcut ravagii pe Netflix. A fost una dintre cele mai urmărite producții în prima jumătate a anului 2024

28 septembrie 2024 16:05   PrimeTime

Dramele coreene au devenit în ultimii ani extrem de populare pe platforma de streaming Netflix. Așa se face că, în prima jumătate a anului 2024, o producție coreeană a fost una dintre cele mai vizionate și i-a captivat pe abonați. Este vorba despre serialul „Queen of Tears” („Regina Lacrimilor”).

„Queen of Tears”, scris de Park Ji-eun, co-regizat de Jang Young-woo și Kim Hee-won, și cu Kim Soo-hyun și Kim Ji-won în rolurile principale, a fost lansat la începutul acestui an și a devenit una dintre cele mai iubite producții coreene. A fost, de asemenea, cel mai bine cotat serial tvN, depășind „Crash Landing on You”. În istoria televiziunii prin cablu din Coreea de Sud, s-a clasat pe locul al treilea ca rating de audiență și pe locul al doilea ca număr de telespectatori.

O dramă captivantă, „Queen of Tears” explorează dragostea, boala și dinamica în familie într-un total de 16 episoade. Așadar, despre ce este vorba în serial?

„Queen of Tears” poate fi vizionat pe Netflix

Moștenitoarea și CEO-ul magazinului universal Queens, Hong Hae-in (Ji-won) și directorul juridic,  Baek Hyun-woo (Soo-hyun) sunt blocați într-o căsnicie banală, aproape lipsită de iubire. Hyun-woo simte presiune din partea socrilor săi și nu interacționează cu soția sa aparent distantă și rece. Când decide să ceară divorțul, află că Hae-in mai are doar trei luni de trăit. Deși este fericit la început, începe să devină gelos când Yoon Eun-sung (Park Sung-hoon), un prieten al lui Hae-in, reapare după mulți ani și se implică în a o ajuta să încheie o afacere.

De asemenea, începe să simpatizeze cu soția sa, iar sănătatea ei deteriorată începe în cele din urmă să devină un motiv de îngrijorare. Ce crezi că se va întâmpla în continuare? Își exprimă până la urmă barbatul adevăratele sentimente? Scapă ea de boală? Sau ajung până la urmă la divorț? Dacă te-am făcut curios, poți urmări „Queens of Tears” pe Netflix.

Mai multe