Sean Diddy Combs, subiectul unui documentar Netflix. „Este o poveste cu un impact uman semnificativ”

P. Diddy, arestat și acuzat de multiple infracțiuni, inclusiv trafic sexual prin forță, va fi în curând subiectul unui documentar Netflix. Platforma de streaming, în colaborare cu 50 Cent, va prezenta acuzațiile de trafic sexual și șantaj, precum și acuzațiile de agresiune sexuală și abuz violent împotriva lui Sean „Diddy” Combs. Data lansării nu a fost încă stabilită.

Sean Diddy Combs, subiectul unui documentar Netflix / foto: arhiva Click!
Sean Diddy Combs, subiectul unui documentar Netflix / foto: arhiva Click!

Platforma de streaming Netflix va lansa un documentar despre Sean Diddy Combs, în colaborare cu 50 Cent, care va aborda acuzațiile recente de trafic de persoane, extorcare și multiple cazuri de agresiune sexuală și comportament abuziv. Proiectul, care este în prezent în desfășurare, este coordonat de 50 Cent prin intermediul G-Unit Film & Television, în calitate de co-producător. Data lansării nu a fost încă stabilită.

Sean Diddy Combs, subiectul unui documentar Netfli

Aceasta este o poveste cu un impact uman semnificativ. Este o narațiune complexă care se întinde pe decenii, nu doar titlurile sau clipurile văzute până acum. Rămânem fermi în angajamentul nostru de a da o voce celor fără voce și de a prezenta perspective autentice și nuanțate. Deși acuzațiile sunt tulburătoare, îi îndemnăm pe toți să își amintească faptul că povestea lui Sean Combs nu este povestea completă a hip-hop-ului și a culturii sale. Scopul nostru este să ne asigurăm că acțiunile individuale nu eclipsează contribuțiile mai ample ale culturii”, au spus 50 Cent și Stapleton într-o declarație exclusivă pentru Variety.

50 Cent a anunțat pentru prima dată că G-Unit va produce serialul documentar la începutul lunii decembrie, când Diddy Combs a fost dat în judecată de patru femei diferite, începând cu fosta iubită Cassie Ventura.

Săptămâna trecută, artistul P. Diddy a fost arestat în New York și acuzat de conspirație, trafic sexual prin forță, fraudă sau constrângere și transport în vederea practicării prostituției. El a pledat nevinovat, dar rămâne în arest, fiindu-i refuzată cauțiunea la audierea sa în apel.

Prin urmare, Sean Diddy Combs se află, în prezent, în custodie la Centrul de Detenție Metropolitan din Brooklyn, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Ion Dolănescu
banner corina danila png
Theo Rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net