Filmul de pe Netflix care a făcut furori în mai multe țări. Este una dintre cele mai apreciate pelicule de pe platforma de streaming

Știm că îți plac filmele bune care au primit laude din partea criticilor și au o poveste ce te va impresiona. Ei bine, una dintre cele mai apreciate pelicule de pe platforma de streaming Netflix nu doar că te va ține lipit de ecran, dar ai ocazia să-l vezi și pe unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume: Eminem!

Filmul de pe Netflix care a făcut furori în mai multe țări / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care a făcut furori în mai multe țări / foto: Pixabay

„8 Mile” este un film lansat în anul 2002, scris de Scott Silver și regizat de Curtis Hanson. Se numără printre cele mai apreciate pelicule de pe platforma de streaming Netflix, iar abonații au ocazia să-l vadă în rolul principal pe celebrul rapper Eminem.

În primul weekend de la lansare, a doua cea mai mare deschidere pentru un film cu rating R din SUA, după „Hannibal”, producția „8 Mile” a fost în fruntea clasamentului la box office cu încasări de peste 51 de milioane de dolari. De asemenea, în 2003, Eminem a câștigat Premiul Oscar pentru „cel mai bun cântec original” la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Oscar, pentru single-ul său „Lose Yourself” de pe coloana sonoră a filmului. În plus, „8 Mile” a fost numit unul dintre cele mai bune filme ale anului 2002 de mai multe publicații.  

„8 Mile” poate fi urmărit pe Netflix

Bazat în mare parte pe viața celebrului artist de peste Ocean, căci conține elemente autobiografice din viața lui Eminem, filmul „8 Mile” spune povestea unui tânăr rapper din zona Detroit, care se luptă cu fiecare aspect al vieții sale. Își dorește foarte mult să devină celebru, însă prietenii și dușmanii săi fac această odisee a rap-ului mai grea decât pare. Într-o seară, Jimmy (Eminem) dezvoltă frică de scenă în timpul unei bătălii rap într-un local, Shelter, găzduit de Future, și părăsește scena umilit.

Ei bine, dacă vrei să vezi ce se întâmplă în continuare, va trebui să urmărești pelicula „8 Mile” pe platforma de streaming Netflix. Producția a fost nominalizată la 32 de premii, câștigând 11.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
16EE2AE7 8DA9 4F50 A7F8 92B133981BC7 jpeg
petronela rotar captura video jpg
lia sotia sotului meusezon 26 1 webp
netflix shutterstock jpg
larisa uta facebook jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net