Sean Diddy Combs a fost arestat! Este acuzat de agresiune sexuală

Controversatul rapper Sean Diddy Combs (54 de ani) a fost arestat, luni seară, de poliţia din Manhattan, au anunţat procurorii din New York, după ce împotriva sa au fost depuse mai multe plângeri, inclusiv de agresiune sexuală, relatează News.ro.

Sean Diddy Combs, îmbrăcat într-un pulover bej și o geacă maro, la un eveniment
Sean Diddy Combs a negat acuzațiile de violență sexuală (Foto: GettyImages)

În această seară, agenţii federali l-au arestat pe Sean Combs pe baza unei acuzaţii emise de Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul de Sud din New York”, a precizat procurorul Damian Williams.

Avocatul lui P. Diddy, Marc Agnifilo, a precizat într-un comunicat de presă că rapperul se afla „de bunăvoie” în oraş. Tabăra sa s-a arătat „dezamăgită de decizia Parchetului Statelor Unite de a continua ceea ce noi considerăm a fi urmărirea penală nedreaptă a domnului Combs”, a adăugat el.

Sean Diddy Combs, descris drept un prădător sexual violent

P. Diddy a fost descris de victimele sale drept un prădător sexual violent, care a folosit alcool şi droguri pentru a obţine supunerea lor. Începând cu luna iulie a acestui an, vedeta americană a fost ţinta unei plângeri din partea unei foste actriţe de filme pentru adulţi, Adria English, care l-a acuzat de agresiuni sexuale. Ea susține că a fost folosită „ca pion sexual pentru plăcerea şi câştigul financiar al altora” la petrecerile lui din Hamptons, New York şi Florida, între anii 2004 şi 2009.

Un total de nouă plângeri au fost depuse împotriva lui Sean Diddy Combs începând din noiembrie 2023. Într-una dintre ele, depusă în noiembrie, fosta lui iubită „Cassie” Ventura l-a acuzat că a avut un comportament „violent” timp de un deceniu. Într-o înregistrare video publicată în luna mai, datând din 2016, P. Diddy a fost văzut atacând-o cu bestialitate. Cazul a fost însă soluţionat „pe cale amiabilă” în cadrul unui acord confidenţial.

Sean Diddy Combs a negat acuzaţiile care i se aduc, dar el a fost subiectul unor acuzaţii de violenţă încă din anii '90.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net