Rapperul Sean „Diddy” Combs, acuzat din nou de agresiune sexuală!

Ultima actualizare:

Rapper-ul Sean „Diddy” Combs, dat în judecată de o femeie care îl acuză că a drogat-o și agresat-o sexual în urmă cu 30 de ani! Femeia care l-a reclamat pe cântăreț susține că agresiunea a avut loc în timpul unei întâlniri cu acesta.

Rapperul Puff Daddy, acuzat din nou de agresiune sexuală!
Rapperul Puff Daddy, acuzat din nou de agresiune sexuală!

Rapperul Puff Daddy, acuzat din nou de agresiune sexuală!

Cu doar puțin timp în urmă, Combs a ajuns la o înțelegere într-un alt caz de agresiune sexuală, deschis de către cântăreața R&B Casandra "Cassie" Ventura, care a fost anterior partenera sa de viață, potrivit BBC citați de PROTV.ro.

„Este pur şi simplu o încercare de a obţine bani şi nimic mai mult”, a declarat, joi, pentru BBC, purtătorul de cuvânt al lui Combs. Mai mult acesta a mai spus că acuzațiile sunt inventate.

În cadrul procesului, reclamanta, Joi Dickerson-Neal, susține că era familiară cu Combs, cunoscut și sub numele de scenă Puff Daddy și P Diddy, prin intermediul unor cunoștințe comune. Ea a făcut și o apariție în unul dintre videoclipurile sale.

Totul s-a întâmplat pe data de 3 ianuarie 1991, când femeia a acceptat să se vadă cu el chiar la un restaurant din Harlem unde lucra. Ulterior, bărbatul a „insistat să îi ţină companie în timp ce participa la mai multe evenimente din oraş”.

Ea susține că în acea perioadă a fost supusă unei drogări de către rapper, "rezultând într-o stare fizică în care nu putea sta în picioare sau merge singură".

După aceasta, el a condus-o în locuința sa, unde, conform plângerii, a comis agresiunea sexuală.

Conform declarației, ea a descoperit ulterior că el a filmat în secret întreaga întâmplare și a arătat imaginile mai multor persoane.

Documentele din dosar indică faptul că, după presupusa agresiune, viața ei s-a confruntat cu „vârtejuri" – întâmpinând probleme serioase de sănătate mentală și, în curând, renunțând la colegiu.

Acțiunea în instanță a fost inițiată cu doar câteva ore înainte ca Decretul privind supraviețuitorii adulți din New York – care anulează prescripția și permite presupuselor victime ale infracțiunilor sexuale să dea în judecată – să devină efectiv la 24 noiembrie.

„Clienta noastră nu a putut să scape de impactul continuu al răului pe care Combs I l-a provocat în urmă cu mulţi ani”, a afirmat Jonathan Goldhirsch, unul dintre avocaţii reclamantei.

„Prin Decretul supravieţuitorilor adulţi, se poate adresa justiţiei pentru a căuta, într-un final, dreptatea”, a arătat el.

Un reprezentant al lui Combs a afirmat: „Acest proces de ultimă oră este un exemplu de cum o lege bine intenţionată poate fi întoarsă. Povestea veche de 32 de ani a lui Dickerson este inventată şi nu este credibilă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net