Shurubel și Bogdan au defilat pe podium la "Vorbește lumea". Au purtat rochii și peruci

14 ianuarie 2022 11:13   PrimeTime

Distracția a fost la cote maxime în ediția de vineri, 14 ianuarie, a emisiunii "Vorbește lumea". Cei care au asigurat starea de bine au fost prezentatorii Shrubel și Bogdan! Ei au renunțat la hainele obișnuite și s-au îmbrăcat în haine de gală pentru a participa la un concurs de Miss!

Ediția de vineri a emisiunii "Vorbește lumea" a fost una cu totul inedită. Bogdan și Shurubel au renunțat la blugi și la tricouri și s-au îmbrăcat în rochii de gală sclipitoare pentru a participa la un concurs de Miss în toată regula! Nu au lipsit nici perucile sau pantofii cu toc amețitor. 

Cei doi prezentatori au defilat pe podium și au încercat să obțină voturile telespectatorilor, totul spre amuzamentul colegei lor de platou, Adela Popescu, și a celor de acasă. În urma voturilor, Shurubel a fost desemnat câștigător, iar Bogdan a fost nevoit să accepte înfrângerea! 

Echipa formată din Adela Popescu, Shurubel și Bogdan aduce starea de bine în casa telespectatorilor în fiecare zi a săptămânii. Toți cei trei prezentatori s-au confruntat anul trecut cu momente dificile pentru că au fost infectați cu noul coronavirus. În perioada în care Adela Popescu s-a aflat în carantină la domiciliu, cea care i-a luat locul și s-a descurcat mai mult decât onorabil a fost Cosmina Păsărin. 

Întoarcerea Adelei în platoul emisiunii a fost sărbătorită cu tort și cu multe îmbrățișări din partea colegilor de platou care i-au simțit lipsa. 

Cine este Shurubel 

Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește Lumea, are 33 de ani și a lucrat la radio timp de 10 ani. De asemenea, acesta a realizat matinalul postului Virgin Radio timp de trei ani, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2020. În plus, Shurubel a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016.

Omul de radio în vârstă de 33 de ani a făcut și o dezvăluire surprinzătoare legată de viața personală. Acesta a povestit că a rămas cu porecla Shurubel din perioada liceului, după ce antrenorul l-a numit așa, relatează Viva.

Mai multe