Șoc total la Suleyman! Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer: „Capul meu chel a fost un mesaj pentru femei”

21 aprilie 2023 14:23   PrimeTime
Ultima actualizare:

După ce Meryem Uzerli (39 de ani) a renunțat la rolul Sultanei Hurrem în celebrul serial istoric „Suleyman Magnificul” din motive personale, una dintre cele mai titrate actriţe din Turcia, Vahide Percin (57 de ani), i-a luat locul. Însă, chiar dacă este una dintre cele mai apreciate și recunoscute celebrități din țară, actrița a avut parte de multe lupte în viață, printre acestea, și cu diagnosticul de cancer la sân.

În cei peste treizeci de ani de carieră strălucită, Vahide Percin s-a remarcat datorită talentului ei uriaș și este considerată în Turcia o figură emblematică a cinematografiei, datorită rolurilor jucate în multe seriale și filme de excepție. Din 2012, publicul din România a îndrăgit-o pe artistă, când a jucat în serialul „Feriha”, iar apoi în serialul „Suleyman Magnificul”, interpretând-o pe Sultana Hurrem.

A fost diagnosticată cu cancer mamar

Deși are o carieră de succes, ea a trecut prin multe dificultăți în viața personală. În anul 2011, actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân. S-a vindecat după lupte crâncene cu boala cumplită, însă, timp de șase luni a fost nevoită să facă chimioterapie și a trecut prin multe încercări.

După ce a fost diagnosticată, Vahide a recunoscut că a izbucnit în lacrimi atunci când a fost nevoită să se radă în cap: „Mi-a fost greu, dar am decis să nu port perucă. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut să le spun că suntem mai puternice decât orice, chiar și decât boala”.

A revenit pe platourile de filmare

Vahide Percin s-a născut în anul 1965, în Istanbul, și încă din adolescență și-a descoperit pasiunea pentru actorie. După ce a absolvit Facultatea de Teatru, a început să joace în numeroase seriale și filme de succes, așa, și-a construit o carieră de succes. A decis să se căsătorească în 1991 cu actorul Altan Gordum, cu care are și o fiică, Alize. Însă, în 2013, după ce a reușit să câștige lupa împotriva cancerului, a decis să se despartă de soțul ei, pentru a-i reda libertatea.

Actrița s-a reîntors și la ceea ce iubește, pe platourile de filmare, jucând în serialul „Mă numesc Zuleyha”, între anii 2018 și 2020. După încheierea filmărilor, s-a hotărât să se retragă pentru o perioadă. După doi ani, ea și-a reluat activitatea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe