Viviana Sposub, în sutien la «Bravo, ai stil». Ținuta cu care i-a dat gata pe jurați

15 ianuarie 2022 20:59   PrimeTime
Ultima actualizare:

Viviana Sposub a reușit să impresioneze juriul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” cu o ținută nonconformistă, la gala rock’n’roll de sâmbătă, 15 ianuarie. Ea a primit 5 pe linie și a fost la un pas de a primi imunitate pentru runda următoare.

Viviana Sposub a ales să se diferențieze de colegele sale de emisiune și nu a avut o ținută neagră pentru gala rock’n’roll. În schimb, iubita lui George Burcea a purtat o pereche de pantaloni albi, ușor evazați, o geacă argintie din piele și o geacă de blană verde. Sub geci, ea a avut un sutien argintiu, în care a și rămas, dezvăluind un decolteu amețitor.

În plus, Viviana a avut un machiaj inspirat de David Bowie, cu o stea mare argintie pe ochiul drept și o perucă care a adus cu Joan Jett. De altfel, ea a și interpretat cea mai faimoasă piesă a solistei, ”I Love Rock’n’roll”, un alt detaliu care i-a impresionat pe jurați.

”Ținuta Vivianei este fără cusur”

Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa Vivianei Sposub. Raluca Bădulescu a remarcat că ea a fost singura care a ales să meargă pe zona rocknroll și care a ales să poarte elemente la care nu s-ar gândi oricine când spune rock. Deși ar fi ales o haină de blană mai masivă, Raluca  a recunoscut că ținuta este perfectă. 

 ”Am vurt să spun asta toată seară, vă puteați alege fie rock tip Aerosmith, fie în zona rock n roll. Ești singura concurentă care a ales să vină cu o piesă rocknroll, ai și cântat-o pe deasupra. Lucru care mi se pare fantastic. Trecerea ta prin mai multe momente în gale mi se pare grozavă. Nu știu de ce ai fost singura care a ales rocknroll. Ținuta ți-a ieșit foarte bine, cu totul neobișnuită. Aș fi vrut o haină mult mai masivă”, a spus Raluca Bădulescu. ”Ținuta e fără cusur”, a completat Raluca.

Maurice Munteanu a venit și el cu laude: a punctat că sutienul a fost bine ales, la fel ca și culorile. 

”E un mix armonios, mie îmi place foarte mult. Sutienul vine foarte bine cu perucă. Mi se pare că duc într-o zonă a anilor 70. Apreciez că a strunit bine o cromatică greu de strunit”, a completat și Maurice Munteanu.

”Și eu simt la fel, azi ai îndrăznit. Faptul că ai adus verdele mi se pare foarte original. Verdele cu alb aduce un plus de modernism”, a spus Tibi Clenci.

Viviana Sposub, la un pas de imunitate în următoarea gală

Pentru ținuta aleasă, Viviana a primit 5 pe linie și a fost la un pas de a câștiga imunitatea pentru următoarea gală. Însă, la finalul galei de sâmbătă, pentru că și ea și Ruxi aveau aceleași note, juriul a trebuit să aleagă o preferată, Învingătoare a ieșit Ruxi, care a cucerit-o pe Raluca Bădulescu cu un moment artistic inspiat de muzica lui Marylin Manson.

Mai multe