Cazul inedit al familie Djoković: de ce copiii sârbului sunt singurii fără telefon

16 septembrie 2024 19:21   Alte sporturi

Novak Djoković a dezvăluit, recent, într-un interviu acordat presei din Serbia o regulă atipică de familie pe care o are, spunând că ai săi copii sunt singurii din întreaga lor școală care nu au telefoane mobile.  

În vârstă de 37 de ani, sportivul a explicat că este un părinte „de școală veche”, atrăgând atenția că, după părerea lui, copiii sunt distrași pe gadgeturi și rețele de socializare. Invitat, recent, la o televiziune de Serbia, Djoković a povestit câteva lucruri inedite despre familia, inclusiv despre copiii săi, care sunt singurii din școala în care învață fără telefon mobil. Dacă fiul lui Djoković împlinește, curând, 10 ani luna și este în clasa a V-a, fiica sportivului are șapte ani, începând, recent, școala. 

„Generația de astăzi are parte de multe provocări”

„Am învățat de la Jelena Genčić (n.r. antrenorul său din copilărie, care a murit, în 2013) de ce este important să asculți muzică clasică, să citești cărți. Generația de astăzi are parte de mult mai multe provocări. Atunci nu existau rețele de socializare, acum copiii se uită doar la telefoane. Noi privim totul dintr-o altă perspectivă, acum, trăim într-o era digitală, dezvoltarea tehnologică este incredibilă, copiii mei încă nu au telefoane, eu și soția mea ne luptăm cum acest lucru”, a declarat jucătorul de tenis, completând: „Ei se plâng că toată lumea la școala lor are un telefon, în afară de ei. Nu este ușor, dar acest lucru se va reflecta în alte planuri. Dacă toată lumea face ceva, turma funcționează așa, trebuie să urmezi turma. Ei bine, asta nu se întâmplă. Trebuie să fim așa cum suntem, cred că trebuie să ne deosebim de ceilalți, pentru că suntem încăpățânați atât din punct de vedere pozitiv, cât și negativ”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe