Simona Halep revine pe teren: la ce turneu va evolua românca

Simona Halep vede luminița din capătul tunelului, fiind aproape de revenirea pe terenul de tenis, după ce problemele medicale i-au dat mari bătăi de cap, atunci când a reușit să scape de suspendarea pe motive de dopaj. Astfel, este de așteptat ca românca să evolueze din nou în competițiile oficiale, într-un turneu programat, toamna aceasta, în perioada 26 octombrie-3 noiembrie, în Hong Kong.

Simona Halep, gata să se întoarcă în competiții (FOTO: EPA)
Simona Halep, gata să se întoarcă în competiții (FOTO: EPA)

Halep a apărut printre participantele concursului WTA, de categorie 250, alături de jucătoare precum Emma Răducanu, Leylah Fernandez, Wang Xi Yu și Yuan Yue, existând toate șansele să zică „prezent” și Danielle Collins și Katie Boulter.

Un singur meci integral, de la revenirea pe teren

E greu să spun, acum, pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul, acum”, a fost declarația recentă a româncei, între timp confirmându-se planurile anunțate. 
Reamintim că Simona Halep a scăpat, la începutul acestui an, de suspendarea primită în cazul de dopaj, iar în martie a revenit pe teren. Totuși, întoarcerea sa în circuit nu a fost deloc lipsită de dificultăți, confruntându-se cu probleme medicale, care au împiedicat-o să joace prea multe partide. Singurul meci pe care l-a disputat integral a fost cel pierdut contra Paulei Badosa la Miami, scor 6-1, 4-6, 3-6. Ulterior, fostul lider mondial a participat la Trophee Clarins, de unde s-a retras, din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să joace. Apoi, din mai și până în prezent, Halep nu s-a mai înscris într-un alt turneu și nici nu a mai acceptat vreo invitație din partea organizatorilor, fiind nevoită să aștepte recuperarea completă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net