Verdict clar despre Novak Djokovic! Ce se va întampla cu jucătorul de tenis în 2025

Novak Djokovic încheie acest an cu medalia de aur de la Jocurile Olimpice din Paris la gât, însă fără vreun titlu de Grand Slam. O triplă câștigătoare de Grand Slam a făcut o predicție și declară că sârbul va cuceri două sau trei turnee majore la anul, după ce se va odihni în aceste ultime luni din 2024.

Novak Djokovic Foto: EPA
Novak Djokovic Foto: EPA

Novak Djokovic și-a îndeplinit visul de a cuceri aurul olimpic de la Paris

Novak Djokovic nu a avut un an 2024 foarte reușit, dar și-a îndeplinit principalul obiectiv, acela de a cuceri aurul olimpic la Paris. În schimb, fostul lider mondial nu a cucerit vreun turneu de Grand Slam, titlurile fiind împărțite între Carlos Alcaraz și Jannik Sinner.

Lindsay Davenport e convinsă că drumul lui Nole nu se va opri aici și a făcut o predicție foarte îndrăzneață pentru 2025. Tripla campioană de Grand Slam a americanilor (US Open 1998, Wimbledon 1999 și Australian Open 2000) crede că Djokovic va trece de 25 de trofee de Grand Slam și va cuceri două sau trei la anul.

Ce spune Lindsay Davenport despre parcursul lui Novak Djokovic

Mulți fani, foști jucători și persoane din interior se întreabă dacă Novak Djokovic va câștiga din nou un titlu de Grand Slam anul viitor, când va împlini 38 de ani. Într-un interviu recent acordat SportKlub, fosta vedetă americană Lindsay Davenport a spus despre sezonul lui Nole.

„Desigur că sunt surprins că am pierdut atât de devreme în New York, dar într-un mod ciudat, mă bucur pentru el. După tot ce a făcut, nu i-a fost ușor să joace un alt turneu important de la jumătatea lunii mai.

Îmi doresc foarte mult să se odihnească bine, să joace orice și cum vrea până la sfârșitul sezonului. Tot uităm că Novak are 37 de ani, că este în turneu de 20 de ani. El știe și simte cel mai bine. Are nevoie de timp să se bucure, să sărbătorească și apoi să se pregătească pentru Australia. Cred că anul viitor poate lua două sau trei turnee de Grand Slam”, a precizat Davenport, potrivit tennisworldusa.org.

Ce spune legenda WTA Martina Navratilova despre statutul actual a lui Novak

Legenda WTA, Martina Navratilova, a discutat și despre statutul actual al lui Novak: „A obținut ceea ce își dorea cu adevărat, adică medalia de aur olimpică, dar încă își dorește cel de-al 25-lea Grand Slam, pentru că atunci este cu unul mai mult decât Margaret Court . Sfârșitul timpului său îl va prinde. sus cu el... și poate fi deja puțin, pentru că nu a fost chiar el însuși în ultimul meci", a spus ea. „Depinde dacă focul mai arde. Dacă încă arde, nu o să-i spun niciodată „nu ar trebui să joci”, pentru că nu-i va păta niciodată moștenirea. El este ridicol de bun. Sunt sigur că soția lui spune: „Este timpul să-l închizi, de câte mai ai nevoie?””.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
influencer cehia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net