David Popovici, felicitat de recordman-ul all-time al înotului, Michael Phelps

20 august 2022 18:36   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Cele două medalii de aur cucerite de David Popovici la proba de 100 de metri liber, respectiv 200 de metri liber, de la Campionatele Europene de Natație, au făcut înconjurul lumii și i-au atras atenția inclusiv legendarului Michael Phelps. 

Sportivul român a povestit că cel mai surprinzător mesaj de felicitare a fost primit de la  celebrul înotător american. „Cred că a fost un mesaj la care nu mă aşteptam şi cred că de mic copil îmi doream să afle cineva ca Michael Phelps de mine”, a mărturisit David Popovici. 

David Popovici a mai declarat că mereu şi-a dorit să devină cel mai rapid din lume la ceva, subliniind că este de părere că al său record la 100 de metri liber nu va rezista prea mult, fiind posibil să-l bată chiar el. 

Visul său dintotdeauna a fost îndeplinit

„Îmi doresc, de când mă ştiu, să devin cel mai rapid din istorie la ceva. Sper ca recordul meu să reziste cât mai mult, dar în acelaşi timp, sper să vină cineva să poată să-l bată şi după care să ne întrecem ca de la egal la egal, însă nu exclud varianta de a-l bate eu curând. Aşa că, fix recordul ăsta nu va rezista foarte mult, o să vin eu din urmă, din urma mea. Nu ştiu dacă o să mi se spună arogant pentru ca spun asta, dar cel mai mult m-a emoţionat recordul meu mondial şi cum m-am simţit imediat după ce am reuşit performanţa asta, când ieşeam din apă, când mă aplauda absolut toată tribuna, lumea era în delir şi a fost foarte emoţionant şi unic”, a mai spus românul.

Următoarea competiţie pentru David Popovici va fi Campionatul Mondial de juniori din Peru, programat în perioada 30 august - 4 septembrie 2022. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe