David Popovici, dezvăluire surprinzătoare! Ce a făcut înainte de cursele de la Roma

Ultima actualizare:

David Popovici a dezvăluit ce decizie importantă a luat în timpul Campionatului European de Natație de la Roma, unde a obținut două medalii de aur și a confirmat încă o dată că este un adevărat fenomen. 

david popovici png

Reîntors în țară, de la Roma, ca dublu campion european, dar și cu un record mondial la proba de 100 de metri liber, „rechinul” a precizat într-un interviu la ce a renunțat în zilele care au precedat momentele în care a făcut din nou istorie pentru România.

Află și: Ce a făcut David Popovici cu primii bani caștigați din sport? Mesaj plin de inspirație pentru tânara generație

„În timpul competiției, nu am stat deloc pe internet, nu am citit nimic despre mine sau ce-și doreau alții pentru mine în finale ș.a.m.d. Am stat departe.

Doar acum, după ce am terminat cu acest concurs, m-am mai uitat puțin pe internet, dar puțin, și nu pot să zic că am reținut niciun titlu care să-mi placă, pentru că nu am acordat atenție", a transmis David Popovici, conform tvr.ro

David Popovic, decizie surprinzătoare! „În timpul competiției, nu am stat deloc pe internet, nu am citit nimic despre mine”

Decizia lui David Popovici s-a dovedit una câștigătoare, ținând cont de rezultatele obținute în capitala Italiei. Marele nostru sportiv a povestit și cum a sărbătorit momentul când a devenit cel mai rapid înotător din istorie la proba de 100 de metri liber.

„În seara cu recordul mondial am comandat niște pizza la hotel, am pus masa de masaj pe hol și am întins… pizzele alea, acolo, pe masă. Am băut niște apă, niște suc și… cam asta a fost!

Am fost foarte puțini oameni: eu și echipa mea, și părinții mei. Și cam asta a fost… așa am sărbătorit noi", a declarat David Popovici, în primul interviu după întoarcerea de la Campionatele Europene de la Roma.

Ce l-a emoționat pe David Popovici la Europenele de la Roma

„Nu știu dacă o să mi se spună arogant, dar cel mai mult m-a emoționat recordul meu mondial și cum m-am simțit, imediat după ce am reușit performanța asta…când ieșeam din apă, când mă aplauda absolut toată tribuna, lumea era în delir.

Cred că voi reuși să nu mă las copleșit de succes, prin a le lua pas cu pas – toate lucrurile astea noi care mi se întâmplă, toate felicitările și, practic, tot ce se întâmplă nou în viața mea, datorită acestei performanțe – și e un lucru bun să stau departe, cât de cât, de toată atenția pe care o primesc, pentru că prea multă poate strica!", a mai spus campionul nostru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg