David Popovici a revenit în țară! A fost întâmpinat de Novak Eduard cu felicitări și promisiuni deșarte

David Popovici, desemnat cel mai bun înotător de la Europenele de la Roma, a revenit în țară. A fost întâmpinat de ministrul Sportului, Eduard Novak și de Camelia Potec. Ministrul Sportului a dezvăluit că i-a făcut o promisiune tânărului care la doar 17 ani a reușit să devină un nume cunoscut în lumea natației. 

image

David Popovici a revenit în țară! A fost întâmpinat într-un cadru restrâns, fără agitație și fără a se afla în lumina reflectoarelor. Ministrul Sportului, Eduard Novak, dar și Camelia Potec, președintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern au fost cei care l-au așteptat pe David. 

Ministrul Sportului, Eduard Novak a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a povestit cum a descurs revederea. Novak a subliniat că pe lângă felicitări, i-a adresat și o promisiune campionului român: aceea că se va ocupa de reabilitarea bazinului Lia Manoliu. 

„A revenit în ţară dublul nostru campion european şi recordmen mondial, desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine în urma evoluţiilor de excepţie de la Europenele de la Roma.

L-am aşteptat într-un cadru restrâns, cu doamna preşedinte a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec. Dincolo de felicitări, am folosit acest prilej pentru a discuta despre dezvoltarea înotului şi i-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului "Lia Manoliu". Este bazinul lui preferat şi cred că atât el, cât şi cei pe care i-a inspirat să îi calce pe urme, merită să aibă un bazin performant, unde să fie asigurate toate condiţiile de antrenament şi pregătire”, a fost mesajul lui Eduard Novak. 

David Popovici va participa la Campionatul Mondial de juniori de la Lima 

David Popovici a avut o prestație impresionantă la Europenele de la Roma. El a reușit să obțină medalia de aur la proba de 100 de metri liber, cu record mondial de seniori și locul 1 în proba de 200 de metri liber. 

Următoarea competiție la care David Popovici va participa este reprezentată de Campionatul Mondial de juniori de la Lima, care va avea loc între 30 august și patru septembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
politisti germani polizei pixabay
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg