Galerie foto. Emma Răducanu, surprinsă într-o ipostază care a șocat pe toată lumea. Ce mașină ieftină second hand conduce acum, după ce Porsche i-a luat bolidul de 180.000 de euro. Galerie foto

12 octombrie 2024 16:15   Alte sporturi

Emma Răducanu, campioana surpriză a turneului US Open din 2021, continuă să se confrunte cu dificultăți pe plan sportiv din cauza accidentărilor frecvente.

Recent, una dintre aceste probleme de sănătate a dus la o situație inedită în viața personală a tinerei jucătoare de tenis, atrăgând atenția presei internaționale.

Se pare că unul dintre sponsorii ei, renumitul producător german de automobile Porsche, i-a solicitat să returneze mașina de lux pe care i-o oferise pentru promovarea brandului.

Acest model, un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet, evaluat la aproximativ 180.000 de euro, nu mai face parte din viața Emmei, care acum este văzută la volanul unei mașini mult mai modeste.

După ce publicația britanică Daily Mail a relatat despre retragerea vehiculului de lux, Emma a fost fotografiată de jurnaliștii britanici conducând un model mult mai accesibil, o Dacia Sandero cumpărată la mâna a doua.

Dacia a costat-o doar 5000 de lire

Acest autoturism, achiziționat cu aproximativ 5.000 de lire sterline (6.000 de euro), pare să aibă o valoare sentimentală deosebită pentru sportivă.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Emma a explicat că Dacia are o semnificație aparte pentru ea datorită tatălui său de origine română, pentru care o Dacia a fost prima mașină. „Tatăl meu este român, iar Dacia a fost prima sa mașină, așa că am și eu una.

Am cumpărat-o la mâna a doua și nu intenționez să o vând vreodată”, a declarat Răducanu, subliniind atașamentul față de acest simbol al moștenirii sale culturale.

Pe plan financiar, Emma Răducanu nu pare afectată de faptul că a pierdut Porsche-ul, având o avere estimată la 12 milioane de euro, majoritatea provenind din contracte de sponsorizare.

În plus, pare să fie o sportivă fără pretenții exagerate, care se simte confortabil conducând o mașină simplă, departe de opulența la care ar avea acces.

Citește continuarea pe Adevarul.ro. 

Mai multe