Gestul făcut de Mihai Leu pentru copiii pe care i-a accidentat la raliu

3 iulie 2022 12:42   Alte sporturi

Mihai Leu a fost protagonistul unui incident neplăcut în cursa de raliuri care a avut loc sâmbătă, 2 iulie, în Târgu Mureș. Pilotul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, într-un viraj. A ieșit din decor și a accidentat ușor doi copii, frați. La scurt timp după greșeala comisă, Mihai  a făcut un gest prin care a încercat să obțină iertarea victimelor. 

Mihai Leu a pierdut controlul volanului în timp ce concura la raliul din Târgu-Mureș și a ieșit din decor. Pilotul a accidentat un copil și l-a speriat teribil pe cel de-al doilea micuț, aflat chiar lângă fratele său accidentat. Mihai Leu s-a simțit vinovat de accidentul pe care l-a produs, așadar a făcut un gest cu totul neobișnuit pentru a obține iertarea micuților.

Citește și: Mihai Leu, accident la raliu 

Mihai Leu le-a cerut iertare copiilor și părinților acestora

Pilotul a decis să le ofere cupele pe care le-a câștigat, iar copiii se pare că au fost nespus de fericiți. Mai mult decât atât, Mihai Leu susține că a discutat și cu părinții copiilor, care s-au dovedit a fi foarte înțelegători și dispuși să lase în urmă toate cele întâmplate. 

„Ieri a fost o zi atât de urâtă, dar Doamne ajută, pot să zic că totul s-a terminat cu bine și acum este totul în regulă. Vă dați seama că am fost acolo chiar când s-a întâmplat și am văzut rana de la picior pe care o avea, am văzut, fratele lui era foarte speriat și normal că a fost un sentiment foarte ciudat când m-am gândit că eu am provocat, până la urmă, ce s-a întâmplat. (...) Am stat de vorbă și cu părinții lor, oameni incredibili, atât de drăguți (...) Când i-am văzut cât de mult se bucură pentru asta (n.r le-a dat trofeele sale) aia m-a făcut și mai bucuros”, a povestit Mihai Leu, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Vezi și: Mihai Leu, copleșit de durere! Ce vrea să facă după accidentul de la raliu 

Mihai Leu s-a întors ca pilot în automobilismul sportiv în 2017, după o pauză de 10 ani, perioadă în care s-a implicat în special în organizarea de evenimente sportive. Acesta a câştigat sezoanele 2019 şi 2020 la Categoria I de la viteză în coastă, iar în anul 2021 şi-a adjudecat titlul de vicecampion la super rally.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe