Interes uriaș pentru ultimul meci al lui Nadal. Cât au ajuns să coste biletele

12 octombrie 2024 10:12   Alte sporturi

După ce Rafael Nadal a anunțat că se va retrage din „sportul alb”, prețurile biletelor pentru Cupa Davis, acolo unde va evolua pentru ultima dată în cariera sa, „au explodat”. Astfel, biletele pentru faza finală a competiției, unde ibericul se va retrage, se vând pentru sume cuprinse între 2.800 şi peste 50.000 de euro. Ultima etapă a Cupei Davis va avea loc la Málaga, în perioada 19-24 noiembrie.

Inițial, tichetele de acces pentru sfertul de finală dintre Spania şi Olanda au fost deja puse în vânzare timp de două săptămâni. Dar, începând din ziua anunțului despre retragere a lui Nadal, interesul a crescut covârșitor, până la un nivel record. Astfel, pe platforma de revânzare, cele mai ieftine bilete pentru sferturile de finală ale „La Roja” costă 2.800 de euro, iar unele din zona de mijloc ajung până la 51.000 de euro bucata, preţurile fiind similare pentru semifinală şi finală.
Totuși, iubitorii tenisului care vor vrea să-l urmărească pe Nadal la ultimul său meci mai au o șansă de a fi prezenți contra unei sume normale: o parte din cele 10.600 de locuri din capacitatea arenei urmează să fie puse în vânzare, după rezultatele din sferturile de finală.

Nadal, mulțumiri speciale pentru unul dintre membrii familiei sale

Au fost câţiva ani dificili, în special ultimii doi. Evident, e o decizie dificilă, pentru care am avut nevoie de timp. Însă, în această viaţă, totul are un început şi un sfârşit”, au fost cuvintele lui Nadal, spuse cu ochii în lacrimi, acesta mulțumind familiei, echipei și apropiaților pentru cariera pe care a avut-o, cu o menţiune specială pentru unchiul său, Toni, care i-a fost antrenor, în cea mai mare parte a timpului: „Cred că mulţumită lui a fost posibil să depăşesc multe situaţii care au fost dificile în cariera mea sportivă”.
Reamintim că Nadal a anunţat într-un videoclip postat pe reţelele de socializare că îşi va încheia cariera luna viitoare, după faza finală a Cupei Davis, la 38 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe