Ion Țiriac, neimpresionat de noul antrenor al lui Halep: „Ciorbă reîncălzită”

2 septembrie 2024 16:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După ce Simona Halep a anunțat o colaborare prin care speră să se reinventeze și să revină în primplanul tenisului mondial, Ion Țiriac a comentat alegerea sportivei române. Concret, Halep a dezvăluit că reia pregătirea cu Daniel Dobre, care are misiunea să o antreneze în revenirea ei pe teren, în contextul în care sportiva face tot ce poate pentru a fi din nou pe terenul de tenis, după ce, în ultimele luni, accidentările i-au dat mari bătăi de cap.

Practic, românca este la a doua colaborare cu Dobre, care i-a fost alături și în urmă cu câțiva ani, în 2019, când Halep „defila” la Wimbledon, triumfând - pe atunci, Halep a avut un parcurs ireproșabil sub comanda lui Dobre, câștigând turneul de Grand Slam, după ce o învingea pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

S-a tratat în Italia, în speranța că va reveni în tenisul mare

„Un mic update pentru susținătorii mei: în primul rând vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea. A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre. Sper să revin curând pe teren”, a fost mesajul recent al lui Halep, despre alegerea antrenorului său. 
Totuși, Țiriac s-a arătat rezervat în privința deciziei, omul de afaceri în vârstă de 85 de ani considerând că astfel de reîntoarceri în staff nu sunt de bun augur și declarând: „Nu cred în reîncălzit ciorbe. Dar... Dobre a fost un antrenor bun, știe despre ce e vorba”. Mai departe, Halep a primit recomandarea de a urma un tratament la o clinică din Italia, în încercarea de a-și rezolva probleme cu genunchii și în speranța că ar putea reveni la un nivel înalt în tenis. De altfel, românca s-a arătat optimistă, declarând că se vede jucând în meciuri oficiale, în ultimele luni ale anului 2024.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe