Cum l-a atacat Simona Halep pe Novak Djokovic

19 ianuarie 2022 5:52   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep, cap de serie numărul 14, a fost întrebată care este părerea sa referitor la subiectul Novak Djokovic. Care a fost răspunsul oferit de tensimenă atunci când a fost întrebată dacă Novak Djokovic, numărul 1 în clasamentul WTA, ar fi trebuit să participe la Australian Open anul acesta, deși nu este vaccinat. 

Faptul că lui Novak Djokovic nu i-a fost permis să participe la Australin Open pentru că nu este vaccinat a creat un val de controverse, iar mai multe persoanlități din lumea sportului fie i-au luat apărarea liderului mondial, fie l-au criticat pentru modalitatea în care a procedat. 

Simona Halep a declarat că ea a fost întotdeauna adepta vaccinării împotriva coronavirusului și a subliniat că a ținut mereu cont de opinia specialiștilor. Sportiva nu a comentat decizia lui Novak Djokovic de a nu se vaccina și a menționat că nu are expertiza necesară pentru a decide dacă modul în care a procedat sportivul a fost corect sau nu. 

"Eu am fost tot timpul pro vaccin, pentru că m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, a doctorilor, și sunt în totalitate de acord cu ei. Cred că este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar, a fost o situație dificilă pentru toată lumea", a declarat Simona Halep. 

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a părăsit în cursul zilei de duminică Australia, la bordul unei aeronave, după ce ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de către un tribunal din Melobourne. Luni a ajuns la Belgrad, unde a fost aștepat de un număr impresionant de jurnaliști la a căror întrebări a refuzat să răspundă. Sportivul a evitat întrebările indiscrete și a părăsit aerportul din Belgrad folosind o ieșire separată.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Australian Open 

Simona Halep, cap de serie numărul 14 și ocupanta locului 15 WTA, s-a calificat în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe poloneza Magdalena Frech cu 6-4, 6-3. Sportiva visează să ajungă până în finala competiției și va face tot ce poate pentru a-și îndelini dorința, potrivit propriilor declarații. 

"Nu ştiu ce să zic de finală. Este unul dintre visurile mele să ajung acolo, dar ştiu că este dificil şi nu o să mă gândesc la asta, iau zi cu zi. Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel, ca în trecut, dar mă simt bine, încrezătoare că jocul e acolo, că mişcarea e acolo, psihic sunt destul de puternică", a declarat Simona Halep. 

Mai multe