Pozele cu care au încins internetul! Tenismena Anett Kontaveit, în brațele fotbalistului Brent Lepistu

28 noiembrie 2022 20:58   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Estonianca Anett Kontaveit și-a găsit un nou iubit, cu care face furori pe plajele din Bali! Tenismena din Estonia s-a cuplat cu fotbalistul Brent Lepistu. Pozele cu ei la bustul gol, la plajă, au încins Internetul!

Frumoasa tenismenă Anett Kontaveit se bucură, din plin, de pauza competițională! Așa că și-a luat noul iubit fotbalist, la fel de sexy ca și ea, și se relaxează într-o vacanță de vis, pe insula Bali.

Fosta ocupantă a locului 2 în ierarhia mondială a tenisului feminin are o relație cu Brent Lepistu (29 de ani), mijlocașul lui FCI Levadia Tallinn, echipă clasată în primul eșalon din Estonia.

Facem amintiri”, a scris Anett Kontaveit, sub fotografiile provocatoare făcute în brațele iubitului musculos, în Bali. Imaginile cu cei doi au făcut, pur și simplu, furori pe rețelele de socializare! Jucătoarea de tenis a postat șapte fotografii din vacanța exotică, care au adunat 19.000 de aprecieri, în timp record, pe Instagram.

Tenismena din Estonia și-a făcut publică relația cu simpaticul fotbalist, abia luna trecută, cei doi formând cuplul momentului în țara lor de baștină, Estonia.

A bătut-o pe Halep!

Anett Kontaveit încheie 2022 doar pe locul 17 WTA, deși ea s-a clasat pe locul 2 în ierarhia mondială, până la desfășurarea US Open. Estonianca este antrenată de celebrul Torben Beltz, fostul tehnician al Emmei Răducanu.

În actualul sezon, Anett Kontaveit a câștigat doar un singur turneu, și anume competiția WTA de la St. Petersburg. De remarcat că, anul trecut, Kontaveit a învins-o pe românca noastră, Simona Halep, în finala turneului feminin de la Transylvania Open.

Iubitul fotbalist al tenismenei, Brent Lepistu se bucură și el de o mare popularitate în țara natală, Estonia. Sportivul joacă pe poziția de mijlocaș central și a debutat în Estonia, la FC Flora. A activat apoi în Norvegia, la Kristiansund, și ulterior în Finlanda, la FC Lahti. A revenit, însă, în țara natală, și joacă la FCI Levadia. Lepistu a strâns, până în prezent, nu mai puțin de 13 selecții în naționala mare a Estoniei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe