Probleme la Jocurile Olimpice: sportivii se plâng de condiții groaznice

29 iulie 2024 12:21   Alte sporturi

Jocurile Olimpice din Franța, de la Paris, nu sunt numai lapte și miere, mai mulți sportivi plângându-se de condițiile din Satul Olimpic și nu numai. Cel mai recent, jucătorii germani de hochei pe iarbă s-au arătat nemulţumiţi de calitatea şi cantitatea mâncării servite la cantina olimpică.

Șirul nemulţumirile continuă și, după britanici, a venit rândul hocheiştilor germani să îşi exprime dezamăgirea față de ce au găsit la JO 2024. „Calitatea şi cantitatea meselor lasă de dorit, deoarece sosesc prea mulţi oameni, în acelaşi timp”, a declarat căpitanul echipei, Mats Grambusch, potrivit presei germane. Unul dintre coechipierii lui Mats Grambusch a vorbit despre o lipsă de profesionalism: „Nu este foarte profesionist şi sperăm că se va îmbunătăţi rapid”, a declarat Christopher Rühr, care a conchis: „Ne descurcăm pentru că avem mâncare şi în camere şi ne putem găti ceva din când în când”. Nici deplasarea către probe nu este mai grozavă. „Transportul este dificil. Nu cred că am mai trecut vreodată prin aşa ceva la Jocurile Olimpice”, a dezvăluit jucătorul german de tenis de masă Dimitrij Ovtcharov, care participă la a cincea sa ediţie a Jocurilor Olimpice.

Țara noastră, prezentă la Paris, la JO2024, cu 106 sportivi

România participă la competiția din Franța, Paris, cu 106 sportivi, după suspendarea pe motive de dopaj a Florentinei Iușco, Jocurile Olimpice desfășurându-se în perioada 26 iulie-11 august, în Franța, la Paris.Delegația României a defilat la ceremonia de deschidere a JO 2024, acolo unde a împărțit barca împreună cu Rwanda, drapelul tricolor fiind purtat de soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc. Echipa României a defilat, vineri, în jurul orei 21.30, din delegația „tricoloră” lipsind canotorii, care au rămas în Satul Olimpic, dar și sportivii care se pregăteau deja pentru competiție, inclusiv David Popovici, principalul om în care țara noastră își pune speranța pentru a obține o medalie la JO 2024.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe