Simona Halep, decizie în premieră. Unde și cu cine se va antrena din martie

9 februarie 2022 16:50   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a plecat ieri spre Doha, acolo unde va juca săptămâna viitoare. La plecarea din țară, a anunțat ce va face în privința antrenorului, ea fiind acum fără un tehnician.

Simona Halep a anunțat că după ce va termina și cu următorul turneu, cel de la Dubai, va merge în Franța, pentru a se pregăti la Academia Mouratoglou. ”Am simţit că următorul pas trebuie să-l fac spre internaţional şi m-am gândit la Academia Mouratoglou pentru că mulţi jucători de top sunt acolo şi am înţeles, nu am fost, că este o atmosferă foarte plăcută, aşa că am vrut să încerc. Am un sparring partner de la Academia Mouratoglou, o să vină cu mine la turneele acestea să ne cunoaştem şi după aceea o să văd ce am de făcut. Este o nouă experienţă, o nouă provocare şi un lucru pozitiv din punctul meu de vedere, chiar sunt entuziasmată, vom vedea ce o ieşi, nu am nicio presiune, din niciun punct de vedere, vreau să mă bucur de ceea ce fac acum şi de faptul că sunt sănătoasă şi fizic sunt foarte pregătită”, a declarat Simona Halep la plecarea din București.

A mai fost în această situație în urmă cu 8 ani

Românca a spus că nu se teme că rezultatele ei ar avea de suferit, pentru că a mai experimentat această situație în urmă cu câțiva ani și totul a fost bine. ”La sfârşit de an, în 2013, şi în 2014, la început, am fost în această situaţie şi a fost ok. Eu cred că am mai multă experienţă decât atunci şi o să-mi fie bine. Acum, vom vedea. Aşa am simţit eu să fac”, a mai spus ea.

Mai multe