Vacanță de coșmar: Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona!

26 februarie 2023 10:13   Alte sporturi

Clipe de groază pentru Camelia Potec în Barcelona! Campioana olimpică din 2004, de la Atena, a fost jefuită în timp ce se afla la cumpărături.

Actualul președintele al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a povestit pe Instastory ce s-a întâmplat. Pe scurt, hoții i-au spart mașina Cameliei Potec, automobil pe care îl închiriase special pentru a se deplasa în orașul catalan și i-au furat tot ce au găsit prin interiorul ei. Ca și cum acest lucru nu era de ajuns, Potec a descoperit cu stupoare că, fiind sâmbătă, majoritatea secțiilor de poliție din Barcelona erau închise, așa că mult timp nu a avut cui să se adreseze pentru a face o plângere.

Majoritatea secțiilor de poliție din Barcelona erau închise, fiind sâmbătă!

"Bună dimineața, după o seară groaznică. Jefuită în Barcelona! Au distrus maşina închiriată. Sunt bine... mi-au furat doar o parte din bagaje.. Plus stresul, declaraţiile la poliţie şi... Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă mai repede! Pentru cei care călătoresc la Barcelona în weekenduri și au nevoie, Doamne-ferește, de poliție! Pe mine m-a ajutat un taximetrist să ajung la “singura secție de poliție deschisă”. Am descoperit pe internet, după aceea, că ar fi totuși mai multe… dar majoritatea…", a scris Camelia Potec (41 de ani), într-o succesiune de postări pe Instastory. Campioana olimpică la 200 m liber din 2004 a revenit în țară în cursul după-amiezii de sâmbătă, dar nu mai are speranțe că-și va recupera paguba.

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern din 2013, federație care în ultimii ani a obținut câteva dintre cele mai importante succese ale sportului românesc. Este de ajuns să amintim de performanțele lui David Popovici și ale lui Răzvan Glință. În 2016, a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. De-a lungul carierei, Camelia Potec a obținut 21 de medalii pe plan internațional, una la Jocurile Olimpice, trei la Mondiale și 17 la Europene.

Mai multe