Victorie după o noapte de nesomn. ”Tigroaicele” sunt blocate pe aeroportul din Muntenegru

16 ianuarie 2022 10:22   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Obligată să câștige meciurile următoare din principala competiție continentală pentru a se califica în Play-off, campioana României a avut parte de peripeții la deplasarea în Muntenegru. CSM București s-a impus cu 28-20 pe terenul lui Buducnost în Liga Campionilor.

Autoare a 7 goluri din 14 aruncări în poarta formației cu care a devenit campioană continentală în 2015, Cristina Neagu a postat următorul mesaj după meciul de sâmbătă după amiază: „Două puncte importante obținute după o noapte foarte grea, în care am dormit 4 ore și am ajuns la Podgorica în această dimineață cu zborul de 5:30, în urma anulării zborului de ieri”. Echipa s-a confruntat cu întârzieri și la revenirea acasă. CSM Bucureşti a anunţat că echipa a fost blocată în aeroport, cursa Podgorica - Viena având întârziere...

Cristina Neagu totalizează 63 de goluri în această ediție a Ligii Campionilor, fiind pe locul 2 la 5 goluri de Nora Mork (Vipers) în clasamentul golgheterilor. În urma acestui succes, CSM totalizează 10 puncte și urcă pe locul 4 în clasamentul grupei, urmând a disputa restanța cu Brest din etapa a 9-a miercuri, 19 ianuarie.

Mai multe