CSM București va disputa trei meciuri de Liga Campionilor în opt zile!

12 ianuarie 2022

Echipa feminină de handbal CSM București va evolua astăzi (miercuri, 12 ianuarie), pe terenul formației CS Dacia Mioveni, într-o partidă contând pentru a 11-a etapă a Ligii Florilor MOL. Apoi, de sâmbătă, 15 ianuarie, va susține trei meciuri în Liga Campionilor, dintre care primele două în deplasare.

article img
În decembrie trecut, Carmen Martin a fost aleasă în echipa CM din Spania (Foto: EPA-EFE)

Pe „Tigroaice” le așteaptă un adevărat tur de forță în această lună. Astăzi, la ora 16.00, ele vor juca la Mioveni. CSMB se află pe locul 2 în clasament, având 22 de puncte, la egalitate cu SCM Rm. Vâlcea și la 5 puncte în urma liderului Rapid București.

După această dispută, echipa pregătită de Adrian Vasile va evolua în Muntenegru, la Podgorica, împotriva lui Budućnost BEMAX. Partida se va juca la Morača Sports Center” sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19:00. Apoi, miercuri, 19 ianuarie, CSMB va juca în Franța, contra lui Brest Bretagne Handball. Acest meci era programat inițial week-end-ul trecut, însă a fost amânat din pricina cazurilor de COVID-19 apărute în echipa noastră. După alte trei zile, sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Capitală, CSMB va primi replica echipei germane BV Borussia 09 Dortmund. Pentru ca după o pauză de patru zile, formația bucureșteană să dispute un alt meci în Liga Florilor, pe teren propriu, cu HC Zalău. Luna ianuarie se va încheia cu un alt meci dificil pentru ”Tigroaice”, duminică, 30 ianuarie, de la ora 11.00, în deplasare, cu CS Minaur Baia Mare.