Camelia Potec, primele poze cu fetița nou-născută: „De abia după două săptămâni...”

5 noiembrie 2023 13:34   Sport
Ultima actualizare:

Fosta campioană olimpică la natație, Camelia Potec a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 41 de ani. Sportiva s-a recuperat, însă, mai greu după cea de-a doua naștere.

Camelia Potec (41 de ani) a adus pe lume o fetiță adorabilă, în urmă cu două săptămâni, însă fosta mare sportivă a întâmpinat ceva probleme după cea de-a doua naștere. 

Camelia Potec a postat, duminică 5 noiembrie, primele poze cu fetița ei, pe contul de Instagram, anunțând că i-au trebuit nu mai puțin de două săptămâni pentru a se recupera complet după naștere. Acum atât fetița, cât și mama ei sunt în afara oricărui pericol.

Camelia Potec: „Recuperarea mea a durat mai mult! Fetița e de nota 10!”

După aproape două săptămâni, vă anunțăm că suntem bine amândouă. Cu ajutorul doamnei doctor Alina Ursuleanu, am născut o fetiță de nota 10, frumoasă și puternică.

Din păcate, recuperarea mea a durat puțin mai mult. Din fericire, sportul m-a învățat să fiu puternică și să am rabdare. Acum sunt!

Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, mesaje, încurajări și pentru toată dragostea transmisă”, a fost mesajul fostei sportive, postat pe rețelele de socializare. 

Camelia Potec: „Ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia”

Camelia Potec mai are acasă o fetiță, pe Caelia, în vârstă de 5 anișori.

„Sincer, anul trecut ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia, nu a fost să fie, nu ne mai așteptam și am renunțat la gândul acesta.

Dar iată că s-a întâmplat și acest lucru ne bucură! Considerăm că este o binecuvântare! Este extraordinar de bine și ca perioadă, pentru că la o lună și jumătate, înainte de Campionatele Europene de Înot, eu zic că am suficient timp să revin și la muncă”, a mărturisit recent Camelia Potec, pentru Click!

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație și este căsătorită cu Sebastian Tudor, un cunoscut om de afaceri.

Mai multe