Ultima imagine din „Groapă”. Ce a făcut un suporter după ce Dinamo a retrogradat? «Și-au bătut joc de mine»

30 mai 2022 6:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Pasiunea pentru fotbal nu are limite, iar acest lucru a fost vizibil și după ce Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie. Imaginile cu un suporter al „câinilor” au devenit virale.

A fost jale mare în „Ștefan cel Mare” după returul barajului pentru menținerea în Liga 1. La finalul meciului, un suporter devastat nu a mai vrut să părăseacă stadionul. Acesta a fost surprins urlând și plângând în hohote.

Citește și Șoc în Liga 1: Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2

Suporter al „câinilor”, devastat, după ce Dinamo a retrogradat!

Bărbatul le explică jandarmilor, printre lacrimi, că nu au cum să înțeleagă prin ce trece. La un moment dat, bărbatul afirmă că se „ceartă cu nevasta” și că a plecat de acasă. Minute în șir, forțele de ordine au încercat să-l liniștească și să-l evacueze, deși acesta n-a ezitat să-i jignească.

A fost ultima partidă de pe „Ștefan cel Mare”, arena urmând a fi demolată. În locul ei, va fi construită una nouă. Astfel, fanul îndurerat, care nu mai dorea să plece din „Groapă”, ar putea fi ultimul suporter care a stat vreodată pe acest stadion.

Citește și Dieta care l-a făcut pe Zlatan Ibrahimovic să fie un sportiv de top la 40 de ani

Legendele lui Dinamo, iritate de eșecul din baraj 

Imediat după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2, Florentin Petre a spus: „mi-ați luat sufletul și l-ați aruncat în nean”. Un alt jucător legendar al „câinilor”, Ionuț Dănciulescu, și-a găsit cu greu cuvintele după meciul de duminică seară.

„Asta e mai dureros! Universitatea Cluj nu cred că a legat trei pase și n-ai reușit să dai un gol și să mai speri pe final de meci. Dacă ai fi pus presiune, apărarea lor ar fi cedat la fiecare acțiune de atac. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Am nevoie de timp să mă acomodez cu situația actuală a echipei”, a spus fostul atacant al echipei din Ștefan cel Mare, conform ProSport.

Dinamo a retrogradat pentru prima data în istoria sa, după ce a terminat la egalitate, 1-1, cu ”U” Cluj. Ardelenii se impuseseră în prima manșă cu scorul de 2-0. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe