Dan Petrescu, supărat și la victorie. Cum a reacționat după meciul câștigat cu Iași

6 octombrie 2024 19:15   Fotbal intern

CFR Cluj a câștigat meciul de fotbal disputat împotriva lui Poli Iași, sâmbătă și încheiat cu 2-1 în favoarea ardelenilor. Totuși, tehnicianul formației din Gruia s-a arătat nemulțumit de victorie, având o serie de reclamații la conferința de presă de după meci și susținând că gruparea sa a riscat chiar să piardă partida din Superliga României.

Ardelenii au primit vizita moldovenilor pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, începând meciul în forță, prin două goluri marcate în șase minute: Mohammed Kamara (10') și Louis Munteanu (16'). Apoi, din minutul 76, CFR Cluj a evoluat în inferioritate numerică - Kamara a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis mai devreme la vestiare. Pe final, Mihai Bordeianu a micșorat diferența (88'), iar meciul s-a încheiat 2-1 pentru ardeleni.

Ce l-a deranjat pe cel poreclit „Bursucul”

Dan Petrescu a comentat maniera de arbitraj, declarând că echipa sa risca chiar înfrângerea, din pricina alegerilor „centralului”: „Din păcate dacă nu greşim noi, greşeşte arbitrul. N-am vorbit deloc despre arbitraj, în acest sezon, dar greşelile sunt prea mari împotriva noastră. Nu poţi da «galben» la primul fault! Kamara a jucat cu frică, după ce a încasat cartonaşul. Al doilea fault... Am văzut «roşu» la Simao mai clar! N-am vorbit deloc despre arbitraj. Meciul era spre 2-0 liniştit, fără ocazii pentru adversari, iar cartonaşul roşu a schimbat tot şi era să pierdem o partidă importantă pentru noi. Normal că mai sunt lucruri de pus la punct, dar a venit bine pauza. Kamara iar e suspendat, în toate meciurile jucate ia «galben» sau «roşu». A şi luat uşor «galben», iar normal e să fii mai atent, când ai galben. Jucătorii merită felicitaţi! Poli Iaşi e o echipă bună care se va bate la play-off, iar 10-12 echipe se bat pentru play-off până la final”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe