Mihai Stoica, bucurie cu găleata în cap după victorie

21 martie 2022 17:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FCSB pare să fi făcut pact cu norocul, spre marea satisfacție a patronului său, Gigi Becali. Victoria cu 3-2 obținută în ultimele secunde ale meciului de la Pitești, cu FC Argeș, i-a întărit convingerea patronului echipei că divinitatea ține neapărat ca bucureștenii să ia titlu.

De bucurie, oamenii fac gesturi ciudate, iar Mihai Stoica, managerul FCSB, a trecut tocmai printr-un asemenea moment. La finalul meciului câștigat cu scorul de 3-2 în deplasare, la Pitești, cu FC Argeș, oficialul bucureștenilor a șocat pe toată lumea punându-și o galeată în cap atunci când a mers să celebreze victoria alături de jucători și de galerie. Deocamdată nu se știe exact ce l-a împins de managerul în vârstă de 56 de ani să facă acest gest, dar e aproape sigur că găleata era goală înainte a ajunge pe post de ”căciulă”.

Eroul partidei de duminică seară a fost Andrei Dumiter. Introdus pe teren în minutul 84 în locul lui Florin Tănase, care marcase celelalte două goluri ale echipei sale, fostul jucător al lui FC Botoșani a înscris cel mai important gol al carierei în minutul 90+4 și și-a apropiat echipa la doar 5 puncte de liderul CFR Cluj.

"Numai Dumnezeu poate să dea titlul. Şi acum titlul e câştigat de CFR Cluj, e greu să recuperezi, dar dacă vrea Dumnezeu şi semnele aşa sunt, că aşa vrea Dumnezeu, dacă noi dăm gol în ultima fază a meciului, cam vrea Dumnezeu. Aşa ceva, să câștigăm atâtea meciuri în prelungiri, nu mi s-a întâmplat de 20 de ani, de când sunt eu în fotbal”, a declarat ieri, la ProX, Gigi Becali.

Acesta a recunoscut pentru prima dată că are limite ca antrenor, pentru că a spus deschis că nu el a decis introducerea lui Dumiter. ”Pe cuvânt că nu l-am pus eu, nu l-am introdus eu, nu am făcut eu schimbarea. Pe cuvânt vă spun, că nu vă mint, nu am făcut eu schimbarea, a făcut-o Petrea şi chiar l-am felicitat. I-am spus că schimbarea pe care a făcut-o el e posibil să fie campionatul. Ai făcut o schimbare care e posibil să câştigăm campionatul, i-am și spus”, a mai declarat Becali.

La finalul partidei în care i s-au recunoscut pentru prima dată calitățile de antrenor, Toni Petrea, tehnicianul FCSB, a declarat: ”Puteam să fim mai atenţi. Am avut 2-1. Am avut şi om în plus. Pe final am alergat după golul victoriei. Mă bucur că am reuşit. Trei puncte importante. Un meci frumos, cu faze de poartă, penalty-uri, cartonaş roşu, agresivitate uneori excesivă. Sunt câteva minusuri, când primeşti două goluri. Ceva nu a funcţionat acolo. Au fost nişte nesincronizări. Am ajuns în situaţia să ne vedem egalaţi. E păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri făcute cadou”, a spus Petrea, potrivit celor de la digisport.ro.

Florin Tănase, lovit după meci de preparatorul fizic al gazdelor

Meciul a fost marcat de un incident petrecut la vestiare. Florin Tănase, căpitanul învingătorilor, a fost lovit cu piciorul în spate de preparatorul fizic al gazdelor. ”Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Oameni limitaţi! Aşa reacţionează. Eu mă bucur că am făcut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat”, a explicat, după meci, Florin Tănase.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe